20.2 C
Igualada
Dijous, juny 1, 2023

L’Automercat tanca amb una setantena de cotxes venuts

La 21ena edició de la fira de vehicles d’ocasió Automercat ha aconseguit vendre, aquest cap de setmana, un de cada quatre cotxes exposats; en només dos dies, els visitants de la fira han adquirit més de setanta vehicles dels 300 oferts per 14 concessionaris de l’Anoia.

L’artèria principal del barri Les Comes d’Igualada s’ha omplert durant tot el cap de setmana de famílies en busca d’un vehicle d’ocasió, un mercat que viu un important auge.

L’Avinguda Països Catalans i l’Avinguda Europa han aplegat un ampli ventall de vehicles seminous i d’ocasió de les principals marques del sector de l’automoció, amb garantia i en perfecte estat, i amb gran diversitat de preus i models.

El president de Fira Igualada, Magí Senserrich, ha fet un balanç molt positiu de l’edició d’enguany d’Automercat: “Excepte el xàfec de diumenge poca estona abans de tancar la fira, en general el temps ha acompanyat i ha afavorit que hi hagués una nombrosa assistència de persones d’arreu de la comarca”. Pel que fa a la xifra de vendes explica que “més de setanta cotxes venuts és una xifra molt bona, que iguala les vendes de l’any passat. Els concessionaris expositors estan molt contents i des de Fira Igualada ja hem acordat que mantindrem la data d’enguany per a les properes edicions d’Automercat, que se celebraran, doncs, el primer cap de setmana de maig després del pont de l’1 de maig.”

Entre tots els compradors de vehicles diumenge al vespre, al moment de tancar la fira, es van sortejar 3.000 euros en premis que es van endur els flamants propietaris de cotxes adquirits als concessionaris Servisimó, Anoia Motor i Dabsa.

La Fira de l’automòbil d’ocasió Automercat va néixer el 1997 i des d’aleshores s’ha celebrat cada any.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

La plaça de Diputat Provincial de l’Anoia, a l’aire per un grapat de vots

Quan tot semblava que el PSC podria substituir ERC en la plaça de Diputat Provincial del partit judicial d’Igualada a la Diputació de Barcelona,...

Igualada Som-hi celebra el suport rebut i haver pujat fins a ser segona força a l’Ajuntament

La candidatura d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) valora molt positivament el resultat obtingut a les eleccions municipals de diumenge i agraeix la confiança...

L’Hospital de dia Sant Jordi rep la visita de la biòloga del Col·lectiu Eixarcol·lant, Jana Peters

Aquest mes de maig, l’Hospital de dia Sant Jordi d’Igualada ha rebut la visita de la Jana Peters, biòloga i responsable de dinamització i...

Últimes notícies