L’Ateneu realitza un treball interdisciplinar

6

«Vet aquí una vegada…».

Amb aquestes senzilles paraules, tots i cada un de nosaltres, hem viscut per mitjà de la imaginació grans i fabuloses aventures.

De ben petits, el món dels contes ens ha ofert la possibilitat de conèixer històries de valents cavallers, atrevits pirates o divertits animalons. Però de més grans, aquests contes es tornaven llibres d’aventures, misteri o ciència ficció.

A l’Escola Ateneu Igualadí, ens hem volgut endinsar de ple en el món de la lectura per mitjà d’un interessant treball interdisciplinar en el que hem participat tota la comunitat educativa (dels més petits als més grans, l’Escola Anoia, l’Ampa…).

Han estat unes setmanes d’escoltar contes, llegir-los atentament, fer per uns moments d’escriptors i d’il·lustradors, de conèixer com és fan els llibres, fer paper reciclat, de preguntar-nos que sentim quan llegim… Fins i tot ens hem imaginat com seríem si fóssim un llibre!

Volem compartir amb tothom el resultat d’aquest interessant treball. Per aquest motiu, aprofitant les portes obertes de la nostra escola el proper diumenge 5 de març d’11 a 13h, l’Escola de l’Ateneu Igualadí us convidem a veure la mostra de treballs realitzats pels nostres alumnes sota el lema “L’emoció de llegir i d’escriure”.