L’Anoia CG al Consell escolar i a la Copa Catalana

52

El passat cap de setmana va estar molt intensiu per l’Anoia club gimnàstic, al dissabte van competir al complex esportiu La Marbella de Barcelona, gimnastes de diferents categories. Les prebenjamines: Aura Cots, Clàudia Casas, Etna Mendez, Jana Busquets, Júlia Molina, Marina Bertran, Mia Muñoz i Paula Casado. Les benjamines: Berta Garcia, Clàudia Costa, Elba Roca, Irina Quadras i Isolda Murcia. Les alevines: Araceli Sánchez, Clara Sevilla, Mariane Roca i Noa Alamo. Diumenge al matí va ser el torn de la categoria cadet/juvenil amb la gimnasta Aina Sánchez. Totes debutaven en aquesta primera jornada del Consell esportiu escolar de Barcelona i van realitzar molt bons exercicis.

Cal destacar el segon lloc a l’aparell d’asimètriques de la Jana Busquets, el tercer lloc també a les asimètriques de la Marina Bertran i el cinquè lloc a la classificació general de l’Aina Sánchez. Moltes felicitats a totes les gimnastes i a les entrenadores per un excel·lent debut!
Diumenge a la tarda van competir a Salt – Girona, en la primera fase de la copa catalana de gimnàstica artística masculina els gimnastes Oriol Acosta Quatrecasas i Nil Lopez Farrés, ambdós a la categoria promoció 2, i van realitzar molt bons exercicis als aparells de terra, salt, barra fixe, anelles, cavall amb arcs i paral·leles. Ara aquests atletes es preparen per a la segona fase que es realitzarà el 26/03, a la ciutat de Vic.
Per acabar l’intensiu cap de setmana del club, el diumenge al vespre van estar reconeguts als premis Neptú d’Igualada com a esportistes destacats de l’entitat igualadina, el gimnasta Oriol Acosta i la gimnasta Kala Tolosa, felicitats als dos atletes!