Després de la Ronda Anoia, arriba la Ronda Salou

34

Amb l’èxit de la Ronda Anoia creada per l’igualadí Pep Requena i després de l’enquesta que van fer al finalitzar la Ronda Anoia i dels suggeriments que ens van fer arribar, s’han escollit les comarques tarragonines del Baix Camp i el Priorat per descobrir carreteres amagades en recons d’una bellesa paisatgística diversa. De la platja als penya-segats, de les vinyes del Priorat als cims del Baix Camp.

Canvis de ritme continus. Carreteres amples i ràpides. Carreteres estretes de revolts constants, amb asfalt impecable. Carreteres rurals per a descobrir. Imatges panoràmiques del mar des dels cims. La bellesa de Tarragona concentrada en els 200 quilòmetres del recorregut.

Si existís un premi a les carreteres més motoristes del món, aquestes comarques segur que se’l mereixerien.

A aquest interessant itinerari li sumem una molt bona dosi de navegació, que requereix estar ben atent per no fer giravolts inútils o saltar-se trams de carreteres interessants. Una bona feina pels “sherpes” del grup.

Poques comarques oferiran les qualitats motociclistes que ens ofereix aquesta Ronda Salou.

A tocar de la platja, al costat del monument a Jaume I en el passeig de Salou hi haurà la sortida i l’arribada d’aquesta segona Ronda del dia 19 de març en la que hi participaran desenes de motards anoiencs.