8.1 C
Igualada
Divendres, febrer 3, 2023

La Unió Empresarial va augmentar un 18% de socis l’any 2018

Aquest dimarts la Unió Empresarial de l’Anoia va celebrar l’Assemblea General Ordinària Anual on es va presentar la Memòria UEA d’activitats i l’estat de comptes corresponents a l’any 2018, i també els projectes previstos per l’entitat per aquest 2019.
A l’inici de l’acte el president de l’entitat, Joan Domènech, va recordar un cop més que la seva presidència segueix el camí iniciat per l’antic mandat encapçalat per Blai Paco, i que compta amb “la participació activa dels 25 membres de la Junta en les diferents taules i comissions de treball de l’entitat”.

També va destacar “el creixement d’un 18% en número de socis el 2018”, i la “feinada” que es desenvolupa a la UEA amb “desenes de projectes i accions enfocades a la millora de la competitivitat de les empreses de la comarca”, amb la consolidació i el creixement de les taules, sectorials i grups de treball, més d’una vintena, la consolidació també dels programes de formació amb EADA i la Universitat de Lleida, els programes per a l’ocupació, les píndoles d’estratègia empresarial, així com la creació de les taules transversals d’Economia Circular i l’Anoia 4.0.

D’entre els projectes marcats per aquest 2019, la UEA va destacar el programa social i educatiu de Les Professions de Futur, que compta amb la implicació de desenes d’empreses i la participació dels centres educatius amb l’objectiu d’apropar la realitat empresarial als joves. També per aquest 2019 la UEA destaca la importància de la formació amb nous cursos a mida per a les empreses i els sectors econòmics, la visibilitat de les accions i els projectes que l’entitat desenvolupa a través de les xarxes socials, i la consolidació de les taules de treball d’economia circular i revolució 4.0 amb la celebració del III Fòrum Empresarial de l’Anoia centrat en aquestes temàtiques.

Un altre dels punts de l’ordre del dia va ser l’aprovació de l’adaptació dels Estatuts de la UEA a la normativa vigent. El president Joan Domènech va puntualitzar que aquesta modificació és per “agilitzar, ser més efectius i eficients en el treball del dia a dia”. En aquest sentit, els òrgans de govern de l’Associació seran dos: l’Assemblea General de Socis i la Junta Directiva, suprimint així la Junta de Govern. I que la Junta haurà d’estar formada per un mínim de 7 persones i un màxim de 15.

L’Assemblea General de la UEA va finalitzar amb satisfacció general dels assistents pels resultats obtinguts el 2018, i des de l’entitat s’espera seguir aquesta bona línia al llarg del 2019, comptant amb la il·lusió, el suport i la confiança de les empreses, entitats i associacions, i també de les diverses administracions.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Oriol Solà deixa la presidència dels Moixiganguers d’Igualada

Oriol Solà Solà ha estat president dels Moixiganguers d'Igualada des de fa set anys. Avui, ha fet un comunicat al seu perfil d'Instagram on...

Toni Bou arrenca un nou mundial sota sostre com a màxim favorit

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, comença el campionat del món de trial sota sostre. Serà...

Nou espai d’esbarjo per a gossos, al carrer de la Mercè de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha habilitat recentment un nou espai per a l’esbarjo dels gossos. Aquest espai es troba al lateral del...

Últimes notícies