Jordi Riba no repetirà com a candidat i aposta per la proposta de Jordi Cuadras

166
El portaveu i regidor de Socialistes d’Igualada, Jordi Riba, ha anunciat que no tornarà a ser candidat a les eleccions municipals del proper mes de maig. Riba fa aquest pas després de 20 anys de servei públic a l’Ajuntament d’Igualada, on va entrar-hi com a regidor a l’any 1999.
Des d’aleshores i fins al 2011, sota els diferents mandats del govern de l’Entesa per Igualada (PSC-ICV) amb l’alcalde Jordi Aymamí, va ocupar les regidories de Via pública, Mobilitat, Interior, Personal, Coordinació i Hisenda. També va ser portaveu del Grup Municipal de l’Entesa i Primer Secretari de l’Agrupació del PSC d’Igualada. Del 2003 al 2007 va ser Vicepresident i Conseller de Serveis Territorials del Consell Comarcal de l’Anoia i des del 2011 és el portaveu de Socialistes d’Igualada al consistori, tasca que ha fet durant dos mandats, essent-ne el candidat a les eleccions municipals del 2015.
Riba ha demanat que, de cara a les properes eleccions municipals, “el PSC d’Igualada ha de seguir la vocació d’obertura i fer possible una candidatura àmplia de les esquerres progressistes”. Una candidatura que precisament és la que va oferir a inicis de mes Jordi Cuadras en la seva proposta per Igualada.