21.2 C
Igualada
Dimecres, març 22, 2023

Jordi Cuadras es reuneix amb la delegada del Govern d’Espanya a Catalunya

La delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, Maria Eugènia Gay, ha visitat Igualada per reunir-se amb el candidat a l’alcaldia Jordi Cuadras. Durant la reunió, el candidat d’Igualada Som-hi ha fet arribar a la delegada dos projectes estratègics de futur que porta al seu programa electoral: el tren gran i la transformació del barri del Rec.

Maria Eugènia Gay ha destacat “la passió i entusiasme per Igualada que té Jordi Cuadras i les ganes de treballar per la ciutat amb projectes de futur com aquests” i ha traslladat tot el seu suport al candidat de cara a les eleccions municipals del 28 de maig.

Pel que fa al tren gran, Jordi Cuadras ha exposat a la representant del Govern d’Espanya a Catalunya que “cal fer una via que uneixi Cervera i Martorell passant per Igualada, tot fent néixer una línia de Barcelona a Lleida amb la nostra ciutat al mig. Si soc el proper alcalde d’Igualada impulsaré una aliança amb els pols econòmics que tenim a est i oest: el Port i Zona Franca de Barcelona i el Port Sec de Saragossa per reclamar, junts, una línia de tren que els uneixi i que passi per Igualada”. El candidat a l’alcaldia ha traslladat a la delegada que “necessitem el tren per ser més competitius i millorar la vida de la gent i és el moment de defensar-lo, més que mai, i necessitem l’ajuda de totes les administracions. Ho lluitarem”.

Un altre gran projecte estratègic de futur que té Igualada Som-hi és la transformació del barri del Rec. Jordi Cuadras ha mostrat el barri a la delegada del govern espanyol i li ha explicat el projecte que té: “Si governem Igualada impulsarem un projecte que ens farà únics a Catalunya i a tot Espanya. Volem que el Rec sigui el primer barri 100% verd del país amb plaques fotovoltaiques, mobilitat elèctrica, bicis, vianants, vegetació biosostenible, materials no contaminants per a rehabilitar les finques. M’entusiasma pensar com es pot convertir en un barri pilot, com un laboratori de referència que sigui exemple de com han de ser les ciutats del futur. I que ens convertim en referents del futur verd i que tota una generació d’arquitectes i creatius vulguin venir, que la gent jove vulgui venir”.

Cuadras afegeix que “cap ciutat de la nostra mida té un barri per on reinventar-se. És una oportunitat per crear una nova ciutat dins la ciutat. Transformant el Rec, transformarem Igualada. L’obertura al mar que va fer la Barcelona olímpica, és, a la nostra ciutat, l’obertura al sud. Un Rec residencial, comercial, de tallers creatius, amb les empreses tecnològiques de la nostra ciutat que busquen espai i també d’indústria”.

Maria Eugènia Gay i Jordi Cuadras s’han emplaçat a properes trobades i a establir els contactes necessaris pels diferents projectes proposats. El candidat a l’alcaldia ha remarcat que “aquesta trobada és un exemple de la capacitat que tenim per tenir línia directa a diferents administracions, com és en aquest cas el Govern d’Espanya. Si algú pot defensar els interessos d’Igualada, en aquests moments, som nosaltres. Per això fem sentir la veu d’Igualada i aixequem el dit per plantejar els projectes que per nosaltres són cabdals perquè la nostra ciutat guanyi el futur”.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Jordi Cuadras organitza cafès als barris per escoltar els veïns “de tu a tu”

El candidat a l’alcaldia d’Igualada per Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, està reunint-se amb els veïns i veïnes de tots els barris amb cafès oberts...

Noves línies I1 i I2 a l’Escola Font de l’Anoia de Sant Martí Sesgueioles

L’Escola Font de l’Anoia creix i una de les aules de l’escola s’obrirà als infants d’1 i 2 anys, actuant com a llar d’infants....

Les actituds racistes i xenòfobes segueixen presents a l’Anoia segons un estudi del Consell Comarcal

En el marc del Dia contra l’Eliminació de la Discriminació Racial que se celebra el dia 21 de març, el Consell Comarcal de l’Anoia...

Últimes notícies