ERC incorpora 34 persones a l’Executiva Local d’Igualada
E

3 de novembre de 2015

maxresdefault.jpg

Alba Vergés, presidenta d’ERC a Igualada per als propers quatre anys, ha donat a conèixer aquesta setmana l’evolució d’ERC Igualada durant els darrers mesos; “Arran de l’àmplia mobilització de persones que vam aconseguir a través dels equips de treball per a les passades eleccions municipals, hi ha hagut moltes persones que s’han incorporat a col·laborar de forma estable amb nosaltres. El procés d’obertura i de creixement que ens vam plantejar com a partit està donant els seus fruits, amb aquesta àmplia i renovada executiva, que mantindrà com a objectiu continuar sumant noves incorporacions”.

Per a David Prat, nou vicepresident local, “tenim per davant quatre anys per fer la feina d’una oposició responsable, basada en la presentació d’alternatives, i que en les properes eleccions municipals els igualadins puguin veure en nosaltres una alternativa sòlida per governar la ciutat”. En el mateix sentit s’expressa Jordi Besa, nou secretari d’organització, pel qual “l’organització dels equips de treball serà fonamental, ja que a Igualada som més de cinc cents amics i col·laboradors i tots podem ser una peça important”.

Un important creixement del nombre de militants que no s’atura
El secretari de comunicació, Jordi Albert Monroig, explica aquest bon moment del partit a Igualada; “Durant el darrer any s’han donat d’alta 27 de persones com a nous militants i aquest és un procés de creixement que continuarà en el futur més immediat”. Joan Manel Tomàs, secretari d’Entorn, junt amb Magda Coll i Mònica Morros, des de la secretaria de Ciutadania i Dones, tenen, en la nova Executiva Local que s’ha escollit el passat 14 de setembre, la responsabilitat de coordinar l’acció sectorial i d’implicació i col·laboració amb el teixit associatiu i dels barris de la ciutat, així com vetllar per la no discriminació de cap col·lectiu. Els acompanyaran en aquesta tasques, entre d’altres, Josep Maria Palau, Carolina Telechea, Enric Conill, Toni Claramunt, Josep Antoni Ropero, Enric Asensi, Daniel Abulí, Maria Sayavera, Joan Teixidó, Josep Bové, Susanna Llopart, Toni Olivé, Òscar Torrents, Lluís Segura, Francesc Bòria, Iolanda Gandia, Jordi Ventura, Joan Boix, Gemma Marsal, Maria Fernández, Gemma Balsells, Pere Joan Vinós, Marta Chandre i Isabel Caballero.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta