ERC Igualada no donarà cap xec en blanc per fer alcalde a Marc Castells

265

Esquerra Igualada no donarà cap xec en blanc a per investir Marc Castells i asseguren que “abans de parlar del càrrec que vol ocupar el candidat de Junts per Igualada s’ha de parlar del futur d’Igualada i de què es vol fer en els propers 4 anys” ja que “Igualada ha de fer un pas endavant per millorar la vida dels ciutadans, per planificar el futur i per afrontar els reptes de ciutat”. En aquest sentit els republicans matisen que “qui no estigui disposat a parlar de propostes i programa, que no compti amb ERC”. Esquerra Republicana planteja “11 propostes imprescindibles per fer avançar i progressar Igualada” i assegura que “qui vulgui els vots d’ERC per ser investit alcalde, primer s’ha de comprometre amb propostes i programa. No farem cap acte de fe”. Entre aquestes propostes hi ha “la rebaixa d’impostos, els 150 pisos de lloguer accessible, la millora del transport públic, el POUM o l’augment de les polítiques de justícia social, entre d’altres”.

Alhora, Esquerra assegura que “ja vam dir a Junts per Igualada que si volien el nostre suport havien de fer una proposta seriosa i que contempli mesures concretes per Igualada” i per tant “si volen el nostre suport que s’assentin a parlar i facin una proposta concreta i detallada perquè la puguem estudiar”.

Esquerra “no descarta res” i seguirà explorant “totes les vies” per una Igualada molt millor
ERC assegura que “descriptivament els resultats electorals i els ciutadans han dibuixat una majoria alternativa al govern actual, una majoria progressista que suma majoria absoluta”. Per aquest motiu ERC “no descarta res” i seguiran “explorant totes les vies per tal de fer avançar i progressar Igualada” i amb l’objectiu d’aconseguir que Igualada “faci un pas endavant” i “afronti els reptes que fins ara no s’han afrontat”.