9.1 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Enric Conill es reuneix amb Marta Rovira a Ginebra
E

Publicitat

El candidat d’ERC a l’alcaldia Enric Conill es va reunir ahir dilluns amb la Secretaria General d’ERC i exiliada, Marta Rovira, a Ginebra, on resideix a causa de la persecució judicial de l’estat espanyol. Conill, que anava acompanyat del número 3 de la llista dels republicans, David Prat, es va trobar durant tot el dia amb Rovira i van treballar i tractar moltes temes relatius a Igualada i a les imminents eleccions municipals.

Rovira va “encoratjar i mostrar tot el seu suport a Enric Conill per tal de ser l’alternativa republicana i de progrés a Igualada” i es va mostrar “convençuda que la candidatura dels republicans a la ciutat aporta un projecte de ciutat sòlid, preparat i sobretot amb voluntat de fer avançar la capital de l’Anoia”. Rovira també va destacar “la candidatura amplia, tranversal i representativa d’ERC Igualada per a les properes eleccions municipals del 26 de maig” i va assegurar que “la candidatura igualadina està formada per gent jove, preparada i molt heterogènia que representa la renovació i la necessitat d’un canvi que faci avançar i millorar molt la ciutat”.

Per la seva banda Conill destacava que “hem vist a una gran dona, ferma, valenta i decidida en seguir treballant per la llibertat i la dignitat del país” així com assenyalava que “l’exili és duríssim i la Marta ha estat molt valenta persistint amb els seus ideals i les seves conviccions de llibertat i justícia”. L’alcaldable d’ERC Igualada també va reafirmar “el compromís de la nostra candidatura a favor de la llibertat del país, dels presos i dels exiliats” així com també va demanar que “tothom, totes les candidatures municipals estiguin a l’alçada del moment que pateix el nostre país i no es mostrin dubitatius o amb silencis còmplices davant de l’empresonament o l’exili dels nostres legítims i pacífics representants públics” ja que “aquell qui calla i exerceix un silenci és còmplice també de la repressió de l’estat”.

Finalment Enric Conill explicava que “la Marta ens ha donat molta feina i ens ha demanat que fem un pas endavant a Igualada per tal de vertebrar i construir un municipi de progrés i republicà, amb justícia social i amb oportunitats per a tothom”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies