0.8 C
Igualada
Divendres, gener 27, 2023

“El Yoyas” reapareix amagat en un bosc i dona la seva versió dels fets

Com explicavem fa uns dies, el vilanoví Carlos Navarro, més conegut com “el Yoyas”, ex concursant del reality Gran Hermano, es troba en busca i captura després de no acudir al Jutjat de Pau de Vilanova del Camí per executar el seu ingrés a presó.

Ara, ha reaparegut davant els mitjans de comunicació amagat en un bosc malgrat estar recerca i captura. Navarro ha aprofitat que és una figura mediàtica i polèmica per a oferir una entrevista tancada al diari “El Mundo”, en una ubicació desconeguda. El vilanoví ha volgut explicar la seva versió dels fets per a intentar netejar la seva imatge.

Carlos Navarro durant l’entrevista amb El Mundo al bosc Foto: David Ramírez / ARABA PRESS

Durant l’entrevista amb el mitjà nacional, Yoyas expressa que la seva condemna és injusta “m’han imposat una pena sense una sola prova”, i el que més lamenta és perdre als seus fills: “el que més mal em fa és perdre als meus fills”, afirma. “És la condemna més gran que m’ha pogut passar, aquest amor que m’han privat de donar-los i de rebre.

Qui va ser cap de llista de DECIDE al municipi anoienc a les eleccions del 2015, va ser condemnat el 2021 a cinc anys i vuit mesos de presó per un delicte de maltractaments i lesions causats a la seva exparella, Fayna Bethencourt, qui també havia estat concursant de Gran Hermano.
Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

La seva lluita, els nostres drets

D’aplaudiments no es viu, la sanitat pública es defensa als carrers. I durant els darrers dies, els professionals sanitaris han realitzat vagues per reclamar...

L’Igualada Rigat inicia aquest dissabte el camí cap als quarts de la WSE Cup

L’Igualada Rigat buscarà a partir de demà dissabte, a 2/4 de 9 a les Comes, el camí cap als quarts de final de la...

La menor de 14 anys que va rebre missatges d’un professor a Piera diu que es va sentir “assetjada” i “intimidada”

L'Audiència de Barcelona ha jutjat aquest dijous un professor d'un centre educatiu de Piera que va escriure missatges "amb intencions lascives" a una menor...

Últimes notícies