16.9 C
Igualada
Dijous, 30 novembre 2023

Un article de

El TinderCat farà parada al Parc Central d’Igualada aquest dissabte
E

Publicitat

Demà dissabte 25 de juny, Igualada celebrarà el 5è aniversari del Parc Central, així ho ha explicat la regidora de joventut de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner, que ha animat a tothom a participar-hi.

Carner ha detallat que la celebració d’aquest aniversari s’està preparant amb l’objectiu “d’oferir activitats durant tota la tarda i nit per als més petits i per a tots els joves de la ciutat”. Les activitats s’iniciaran a les 18h de la tarda i s’allargaran fins a les 2h de la nit amb un diverses activitats pensades per a diferents franges de públic.

Foto: Marc Vila

Els primers actes s’adreçaran als més petits. Carner ha explicat que l’objectiu del consistori és “omplir el Parc Central de famílies amb nens i nenes i que gaudeixin d’activitats com ara tallers, inflables i també activitats de vòlei amb pilotes grans”. Els joves podran participar, en una altra banda del parc, de l’activitat del Bubble Football que consisteix en participar en un partit de futbol dins d’una gran bombolla inflable.

Quan acabin aquestes activitats, el DJ Francesc Martínez serà l’encarregat d’amenitzar l’ambient amb música electrònica fins a les 22h quan arribarà el torn del Tindercat. Igualada serà l’escenari d’aquest esdeveniment que neix al twitter i organitza una jornada presencial amb concerts i animació. Compta amb tres presentadors que tindran interacció contínua amb el públic. Carner ha animat a tots els i les joves a “participar d’aquesta activitat diferent i innovadora, nascuda a les xarxes, que ha triomfat en d’altres ciutats i que ha demanat de ser a Igualada”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies