El PSC Anoia fa campanya amb Jordi Riba en debats i a peu de carrer

Jordi Riba ha participat als debats sectorials sobre gestió dels residus a Betevé, sobre el futur de l’energia al Col.legi de Periodistes i sobre transició energètica a l’empresa Atrevia.

2 de maig de 2024

Jordi Riba, el candidat del PSC Anoia per al Parlament de Catalunya, ha estat escollit per la candidatura de Salvador Illa com a representant per participar als principals debats electorals sectorials en el marc de la campanya de les eleccions del 12 de maig.

El candidat socialista, en aquest sentit, ha estat l’encarregat de representar les necessitats, demandes i inquietuds de la ciutadania de l’Anoia a diversos espais de debat. Concretament, Jordi Riba ha participat als debats sectorials sobre gestió dels residus a Betevé, sobre el futur de l’energia al Col.legi de Periodistes i sobre transició energètica a l’empresa Atrevia.

El candidat Jordi Riba, finalment, ha destacat “la importància de fer sentir la veu de l’Anoia als àmbits de decisió per aconseguir millores per la comarca, de la mateixa manera que s’ha fet als darrers pactes de Pressupost entre el PSC i el Govern de la Generalitat”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta