El Monbus IHC debuta a la CERS amb golejada al Turquel (6-0)

19 d'octubre de 2014

x-TURQUEL-2El Monbus Igualada ha obtingut un gran resultat en el primer partit de l’eliminatòria de la CERS, davant els portuguesos del Turquel, amb resultat final de 6-0. Els arlequinats han aguantat l’embranzida inicial dels portuguesos amb tot el santoral ecxercint des de la porteria i després han esmicolat el rival amb contres. A la segona, amb més hoquei control, els gols han seguit arribant també des del joc posicional. Amb la força que dona tenir un gegant a la porteria (Elagi ha signat el primer zero de la temporada) els igualadins han superat els primers 10 minuts de millor joc visitant. Poc a poc els arlequinats ha anat imposant el seu joc. I en els últims 8 minuts ha obert una escletxa en el marcador que s’ha anat finet gran fins arribar al 3 a 0. Primer Sergi Pla en una contra. 2 minuts després Met Molas amb una aixecada magistral sortint de darrera la porteria (un molt bon gol per poder passar a la història com el 300 a la copa CERS). I a falta de 2 minuts Pla ha tornat a marcar en una altra transició. A la segona part el joc s’ha aturat, hi ha hagut més control i les contres pràcticament han desaparegut. Però això no ha afectat la collita golejadora dels de Francesc Monclús. De fet el primer gol de la segona meitat encara ha estat producte d’una contra. Dani l’ha acabat amb una gran definició tècnica, aixecant la bola davant del porter. El 5 a 0 ja ha estat diferent. Ha arribat d’un obús exterior marca Baliu i finalment el sisé l’ha transformat Jassel Oller empalant una assistència al segon pal. Molt bon partit dels igualadins que han esborrat de la pista un dels co-líders de la lliga portuguesa. Queda, però, el partit de tornada. MONBUS IHC 6 (3/3) Elagi, Met Molas (1), Ton Baliu (1), S.Pla (2), Dani (1), equip inicial. Jassel (1), J.Muntané. Teti V. Edgar P. A.Ferrer. HC TURQUEL 0 (0/0) Barros, Matias, Lourenço, Vasco, Vaz, equip inicial. Passos, Dates, Luis. GOLS: 1-0 Pla (m 17.02), 2-0 M.Molas (m 19), 3-0 Pla (m 23). SEGONA PART. 4-0 Dani (m 9), 5-0 Baliu (m 19), 6-0 (m 23). INCIDÈNCIES: Els àrbitres italians C.Corponi i R.Strippoli npo han intervingut en el resultat però han estat molt permisius ( els igualadins han acabat amb 7 faltes d’equip i els portuguesos amb 6). Més informació a http://ihc.blog.cat/ Foto: D. Figueras