E

16 de novembre de 2021

MONBUS CB IGUALADA 86
CB L’HOSPITALET 88

El Monbus CB Igualada disputava, el passat dissabte 13 de novembre, la 7a jornada del grup C-2 de lliga EBA. Els igualadins venien de guanyar en l’anterior jornada a l’Almozara, i en aquesta ocasió tocava enfrontar-se al CB L’Hospitalet, en un duel entre invictes fins llavors a la competició.

El partit començava igualat amb un Nil Baqués impecable amb 11 dels 16 punts de l’equip igualadí en els primers 7 minuts. El primer període s’acabava amb un 23 a 28. En el segon període, el joc continuaria igualat, però  a falta de 3 minuts per marxar als vestidors l’equip visitant faria un parcial de 0-8, marxant així a la mitja part amb un marcador de 43-51.

El tercer període, seria un període molt intens i l’equip local només podria reduir una distància de 2 punts en el marcador, acabant el tercer quart 61-67. El darrer període, a falta de 5 minuts i amb l’equip d’Òscar Navarro perdent de 10 punts, un Roger Pérez excel·lent va aconseguir portar el seu equip a l’empat a falta de 30 segons. Amb un final molt intens i exigent i amb una falta dubtosa que donava dos tirs lliures a l’Hospitalet que va permetre que es posessin per davant a falta de 4 segons. En l’últim atac,  l’equip visitant s’emportà la victòria amb un marcador final de 86-88.