12.1 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

Dues representants anoienques en la nova executiva del PSC d’Illa
D

Publicitat

Els socialistes anoiencs tindran representació en la nova executiva del PSC liderat per Salvador Illa, després que aquest passat cap de setmana es celebrés el Congrés Extraodinari del partit. La nova direcció incorpora la vilanovina Noemí Trucharte com a Secretària de Justícia i la igualadina Clara Casares com a Secretària de Relacions amb la Militància. D’aquesta manera, l’Anoia dobla la seva presència a l’executiva nacional del PSC. Noemí Trucharte és advocada i alcaldessa de Vilanova del Camí. Clara Casares també és advocada i membre de la Joventut Socialista i Secretària d’Organització del PSC-Igualada.

El Congrés del PSC, celebrat al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, ha comptat amb una àmplia representació dels socialistes anoiencs encapçalada pel Primer Secretari de la Federació de la comarca, Francisco Guisado, que també ha intervingut al plenari. La delegació de la comarca ha donat tot el suport a Salvador Illa i a la nova direcció que ha nomenat.

El Congrés, sota el lema “Governar Catalunya. Som-hi” també ha comptat amb la presència del President del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que n’ha fet la clausura.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies