Dimarts, debat a Igualada sobre les noves formes de consum

70

comercio-electronico.jpg

El Nadal i Reis son a tocar, així que aquests pròxims dies les despeses a la llar s’incrementaran considerablement. Per això des d’UOC Talk Alumni Igualada hem cregut oportú dedicar una sessió als nous hàbits de consum i al comerç. Per tractar el tema hem convidat Jaume Catarineu, President de TIC Anoia; Xavier Figueres, President d’Igualada Comerç; i Tània Caballé, professora de la UOC, que ens explicaran des de la seva experiència com són els nous hàbits dels consumidors i com aquests afecten el comerç, sobretot el comerç local. Es posaran sobre la taula qüestions com les
monedes socials, les aplicacions (Uber…), les comunitats en xarxa, així com el marc legal de les noves casuístiques en l’àmbit del consum. L’acte estarà moderat pel periodista Jordi Puiggròs. Serà dimarts, a les 7 de la tarda a la Biblioteca Central d’Igualada.
Després de l’exposició dels ponents, hi haurà torn de preguntes i debat obert amb el públic. Aquest acte està organitzat per UOCtalk Alumni Igualada, amb la col·laboració de TIC Anoia, i és obert a tothom.