Detenció d’un pressumpte traficant de drogues després d’un intent d’atropellament a un policia local d’Igualada

0
1016

La Policia Local d’Igualada va protagonitzar dissabte a primera hora del matí una actuació que va finalitzar amb un detingut per atemptat contra agents de l’autoritat, tràfic de drogues i delicte contra la seguretat viària. L’home, que va ser detingut després d’una perillosa persecució en la qual va intentar atropellar els agents, portava a sobre diverses quantitats de haixix i speed, a més de joies i una elevada quantitat de diners, en bitllets d’euros i de dòlars americans. A més, en l’escorcoll del vehicle en què viatjava també es van localitzar diversos objectes, entre els quals hi havia nombroses armes prohibides i telèfons mòbils.

Es dóna la circumstància que el detingut tenia el permís de conduir retirat per ordre judicial. Durant la intervenció, els agents, per tal de protegir les seves vides i les d’altres persones, van haver de fer ús de les seves armes reglamentàries.
El Cos de Mossos d’Esquadra segueix les investigacions per poder determinar l’origen dels diners i altres objectes i joies que duia el detingut, que passarà a disposició judicial.

Compartir