15 C
Igualada
Dimarts, juny 6, 2023

Els ajuntaments de la Torre de Claramunt i Vilanova del Camí signen crèdits amb la Diputació de Barcelona i BBVA

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i els directors del Banc Institucional BBVA, Miguel Ángel Sánchez i Juan Manuel Mas, van signar el passat dijous amb l’alcalde de la Torre de Claramunt, Jaume Riba, i amb l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, crèdits que, conjuntament, superen el milió d’euros.

En concret, l’Ajuntament de la Torre de Claramunt va signar un crèdit de 255.000 €, i l’Ajuntament de Vilanova del Camí, un crèdit de 808.042,65 €.

Cal recordar que aquest mateix any s’ha firmat l’acord entre la Diputació de Barcelona i BBVA que permet impulsar el Programa de Crèdit Local en el període 2019-2020, fruit del procés de selecció d’entitats realitzat. El Programa permet als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions. Així, les entitats locals també poden acollir-se a operacions de préstecs a llarg termini, a actuacions relacionades amb millores a la tresoreria i a línies de préstecs pont per a inversions finançades amb subvencions.

Compartir