Derrota de l’Events CB Igualada contra el Tordera
D

14 de març de 2023

EVENTS CB IGUALADA 57
CEEB TORDERA UNIGIRONA 71

En el partit corresponent a la jornada 19 de Copa Catalunya, l’Events CB Igualada rebia a casa al CEEB Tordera Unigirona, equip de la part alta, en un partit d’alta exigència. Tot i el bon partit jugat, les blaves no van aconseguir esgarrapar la victòria.

El partit es va iniciar amb un primer quart excel·lent de les blaves, que van liderar el matx des del primer moment. La bona feina feta en defensa, aconseguint que en tot el quart les visitants tan sols anotessin 2 punts en joc, permetia a les de Pep Abasolo atacar amb creativitat i recursos. Final de quart de 16-7.

En el segon període la dinàmica durant els primers 4 minuts va ser la mateixa, però condicionades per les faltes, la defensa igualadina va haver de recular i baixar la intensitat. Aquesta condició va fer que les de Tordera creixessin en atac, protagonitzant el millor parcial del partit. S’arribava a la mitja part 27-36.

En l’inici de la segona part, les blaves van mostrar caràcter i capacitat ofensiva i liderades per Maria Enrich, amb 18 punts, foren capaces de lluitar frec a frec contra unes rivals físicament superiors. Malgrat tot, la renda a favor de les visitants seguia estable.

L’últim període va ser molt competit, amb encerts i errors forçats a ambdues bandes de la pista. Condicionades per les faltes i els tirs lliures , 13 a 32 a favor de les rivals, les igualadines van competir fins al final, arribant a guanyar l’últim quart.

Derrota 57-71 que tot i les bones sensacions impedeix que es vegin reflectides en el resultat. Les de Pep Abasolo van terceres per la cua a falta de 7 jornades per al final de la competició. El pròxim rival serà el DRAFT Gramenet, un altre dels equips de la part alta de la classificació.