Derrota a la pròrroga amb polèmica arbitral
D

15 de maig de 2023

LICEO 5
IGUALADA HC RIGAT 4

Un punt de mala sort i algunes decisions casolanes dels àrbitres van impedir que l’Igualada HC Rigat s’emportés el primer punt de l’eliminatòria de quarts de final del play-off pel títol d’OK Lliga.

L’equip arlequinat va sortir a la pista de Riazor molt endollat i fruit d’això es va avançar en el marcador amb un gol de Llenas amb assistència de Marimón. Dos gols de Rodríguez va permetre als locals capgirar el marcador, un d’ells després de fallar una FD per una blava molt rigurosa a Cervera. Torrents va aturar el llançament però el rebuig va ser pel davanter de Voltregà que va aconseguir marcar. Amb 2 a 1 s’arribava al descans.

Només començar la segona part, el mateix Rodríguez ampliava diferències i a poc més de 10 minuts pel final Dava Torres feia el 4 a 1 que semblava sentenciar el partit. Però va aparèixer l’orgull i la fe arlequinades. Zilken a falta de 7 minuts i mig feia el 4 a 2. 3 minuts més tard Marimón aprofitava un rebuig dins de l’àrea per reduir encara més la diferència. I només 30 segons després una penjada de Zilken la rematava Riba. La bogeria arlequinada estava assaltant Riazor.

Amb el 4-4 es va anar a la pròrroga. El temps extra va ser molt igualat fins que a 1 minut pel final de la primera part els àrbitres van assenyalar la 10ena falta d’equip, una falta inexistent perquè Sito Ricard perdia l’estic sol. La FD la va tornar a aturat Torrent, però un altre cop el refús l’aprofitava Rodríguez per fer el 5 a 4 definitiu. El següent partit, el segon de la sèrie, dissabte que ve a Les Comes.