Cal Tunet, l’spa rural de la Llacuna

El turisme rural és una bona alternativa per a moltes persones a l’hora de fer vacances. A la comarca de l’Anoia hi ha un important registre de masies repartides per tot el territori, però en aquesta ocasió ens aturarem al poble de la Llacuna, situat enmig d’un petit altiplà al peu de les obagues d’Ancosa i Rofes

1171

Cal Tunet spa - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

En aquest municipi, concretament a l’abric de l’antiga muralla, s’amaga Cal Tunet, una casa rural de principis del segle XIX. En els seus inicis era una casa unifamiliar, però el 2012, el propietari va decidir reformar-la de dalt a baix i convertir-la en un allotjament de turisme rural.

La reforma es va dur a terme en diferents fases per tal de preservar l’arquitectura original i així mantenir l’atractiu de casa de poble.

Cal Tunet habitació - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catDistribuïda en 3 plantes, Cal Tunet té capacitat per a 8 persones, disposa de tres habitacions, dos banys, una terrassa chill out, i està totalment equipada per oferir la màxim comoditat als hostes.

Per als propietaris de Cal Tunet, regentar un establiment com aquest és un privilegi i una forma de promocionar el territori. I ho demostren cada dia, oferint als turistes un esmorzar a base de productes típics de la zona.

El relax sota l’aigua
Un dels principals atractius de la casa és l’spa termal, situat als baixos de l’habitatge. La seva situació, les parets de pedra que l’envolten, la combinació de llums tènues de diferents tonalitats, i la calidesa de l’aigua, fan d’aquest espai, un dels millors racons de l’habitatge. Un espai on el relax, la intimitat i el confort estan assegurats.

Cal Tunet menjador - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catUn entorn inigualable
Cal Tunet és una casa de poble amb una situació privilegiada per l’entorn inigualable de la serra d’Ancosa. La seva proximitat amb la natura obre als turistes un ampli ventall de propostes d’oci. Rutes de senderisme i btt per gaudir del paisatge i conèixer indrets com la font Cuitora, la font de les Clotes, el Puig Castellar, el bosc del Paradís, entre altres.

També es poden visitar diferents llocs d’interès com la plaça major porxada de la Llacuna, el castell de Vilademàger, des d’on es pot observar tot el pla de la llacuna, les pintures rupestres de Valldecerves, o el poblat ibèric del Castellar. Fins i tot, els hostes poden participar d’activitats organitzades com el geocaching.

Cal Tunet és un establiment rural amb molta presència a les xarxes socials. Compta amb un canal propi a YouTube, un compte a Twitter, una pàgina de facebook i el web CalTunet.com.

col·laboració de la Unió Empresarial de l'Anoia - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat