Bon inici de temporada de l’Handbol Igualada
B

9 d'octubre de 2019

El passat dissabte l’Handbol Igualada va començar la temporada de Lliga després d’un mes de setembre intens en partits de pretemporada contra diferents equips de l’handbol català.
L’inici no va poder ser millor, ja que es va començar amb victòria davant l’Handbol Poblenou B de Barcelona.

El partit va ser molt intens i lluitat per part dels dos equips, essent un bon espectacle esportiu pels nombrosos espectadors que van assistir al partit. Tot el partit va ser un frec a frec entre els dos contrincants. En l’inici del partit el Poblenou dominava a la pista, però ràpidament els igualadins es van posar les piles i van començar a recuperar-se en el marcador, acabant la primera part amb un 17 a 16 favorable a l’equip anoienc.

En la represa de la segona part el partit va seguir igual d’intens amb un marcador molt ajustat pels dos equips, però l’Igualada es veia amb més força per arribar a guanyar el partit, el seu joc era més efectiu i al Poblenou li començaven a fallar les forces.

Els últims 5 minuts van ser decisius, l’Igualada va desplegar un joc molt intens i amb atacs contundents i efectius va aconseguir distanciar-se en el marcador del Poblenou marcant 5 gols en els últims minuts (a 1 gol per minut) acabant el partit amb 32 a 29.

Molt bon partit del conjunt igualadí que aquest any ha incorporat jugadors nous provinents de la base juvenil que van debutar amb molta qualitat i empenta i estan donant molt bon resultat a l’equip.

El pròxim partit serà diumenge contra el Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat com a visitants.