Un article de
Redacció
El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
23 de novembre de 2019

Arriba una nova edició de la Festa de la Rosta de Piera

Un article de
Redacció

La Festa de la Rosta torna un any més a Piera amb activitats diverses que pretenen donar a conèixer les característiques de l’oli i el seu procés d’elaboració. L’esdeveniment se celebrarà diumenge 24 de novembre a partir de les 10 del matí. Com en anteriors edicions, els molins de Cal Sadurní i Cal Nasi obriran les seves portes per a rebre la visita de pierencs i pierenques que podran conèixer, de mans d’experts, com s’elabora l’oli i seguidament gaudir d’un esmorzar popular amb pa torrat, oli nou i botifarra.

Des de la Regidoria de Turisme s’han introduït algunes novetats i s’han organitzat tallers per a infants i adults que volen donar a conèixer algunes varietats d’oli. Així, al molí de Cal Sadurní es podrà gaudir d’un taller gurmet per adults, on es podran conèixer i tastar les diferents singularitats dels olis del Montserratí acompanyats de productes de l’horta. Al mateix temps, al molí de Cal Nasi, els infants podran aprendre i conèixer les diferents varietats, tastant-les acompanyades de pa i xocolata. Pel que fa als horaris dels tallers, es faran dos torns: un a les 11 hores i un altre a les 12.30 hores. En el cas dels infants, els torns aniran en funció de l’edat, amb un primer torn per a nens i nenes de 5 a 7 anys, i un segon torn per a nens i nenes de 8 a 10 anys. Per poder participar en aquests tallers s’ha de fer una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça festarosta@visitapiera.cat.

T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!

Comenta aquesta entrada:

Et recomanem×