Aleix Camats (CAI), campió d’Espanya Sub-16 en Disc
A

26 d'octubre de 2020

Els atletes Sub-16 del C.A. Igualada Petromiralles/Jocnet Aleix Camats i Carla Bisbal, van assolir sengles medalles d’Or i Bronze respectivament, en la seva participació al 19è Campionat d’Espanya Sub-16, que es va dur a terme a Granollers en doble Jornada de dissabte i diumenge matí i tarda, amb la participació de més de 500 atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2005/06. Els Campionats tingueren les restriccions i mesures de seguretat habituals darrerament, per la pandèmia del Covid-19.

Hi participaren 8 atletes del CAI, assolint 2 medalles, 1 d’or i 1 de bronze, un quart lloc i diversos llocs més de finalista en les proves respectives, en una brillant actuació global. El CAI va ser 5è per clubs amb 24 punts en la classificació per puntuació global dels seus atletes, entre 154 clubs classificats.

Van sobresortir el títol de campió d’Espanya assolit per Aleix Camats en llançament de Disc, amb 57,35 m.,i el 3r lloc de Carla Bisbal en els 1.000 m.ll. amb 2’57”92 a la final, després d’entrar 2a dissabte en la 1a semifinal amb 3’04”61. Aleix Camats era a més 15è en Pes, amb 12,31 m.

Núria Moix era 4a en l’Hexatló Sub-16, amb 3.251 punts, a només 11 punts del bronze, amb els següents registres en les 6 proves: 100 m.t.: 16”80 /S. Alçada: 1,42 m. /ll. Pes: 11,36 m. /S. Llargada: 4,83 m. /ll. Javelina: 23,14 m. /600 m.ll.: 1’50”82, amb el 1r lloc en Pes, com a posició individual més rellevant.

Ian Alves era 6è en el Salt de Perxa, amb 3,61m. i Albert Gil era 7è en el Disc, amb 43,62 m. assolint ambdós atletes plaça de finalista.

Rubén Sánchez era 12è en el Salt de Llargada, amb 5,48 m. i Mar Buchaca era 4a en la 3a semifinal dels 100 m.ll., amb 12”98, que no li donaren accés a la final. Oriol Alonso es va veure obligat a abandonar a la final dels 1.500 m. obstacles, per una caiguda en la cursa.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?