Avui divendres, JERC-ERC Igualada organitza el col·loqui “La Reforma Horària, a debat”
A

27 de maig de 2016

img_30371Aquest divendres a les 19h, JERC – ERC Igualada ha organitzat un debat sobre la iniciativa per a la Reforma Horària al Viver del Rec. Els ponents principals seran Fabian Mohedano, diputat de Junts pel Sí i promotor de la plataforma Ara és l’hora i Isaac Peraire, alcalde de Prats de Lluçanès, “capital” de la Reforma Horària.

Amb l’objectiu de fer un debat transversal i que impliqui els principals actors socials que es veurien afectats per la Reforma Horària, JERC –ERC ha convidat a intervenir un conjunt de persones representants de diferents àmbits de la societat. D’aquesta manera, s’abordarà la reforma horària des d’òptiques ben diverses.

 

Marta Chandre, metgessa i cap de la regió sanitària de la Catalunya Central explicarà com els horaris poden condicionar el nostre ritme de vida i, per tant, la nostra salut. Teresa Codina, membre de la comissió UEA Inquieta, parlarà del món empresarial des d’una vessant feminista. D’altra banda, Hilda Navarro, presidenta de la coordinadora de les AMPES de les escoles públiques d’Igualada, ens aportarà la seva opinió sobre com la Reforma Horària afectaria el món educatiu. Toni Castillo, membre de la comissió per la Reforma Horària d’Igualada Comerç, comentarà quin seria l’efecte d’un canvi d’horaris en l’activitat comercial del nostre país.

La diputada de Junts pel Sí i presidenta de la Comissió de Salut del Parlament, Alba Vergés, farà referència al canvi d’horaris que s’ha aplicat al Parlament en aquesta nova legislatura i a la vessant més legislativa de la reforma. I, finalment, Pia Prat, directora general de La Veu de l’Anoia, abordarà la relació entre els horaris i la conciliació de la vida familiar i laboral.

En definitiva, es tractarà d’un col·loqui amb molta participació i que moderarà Mònica Morros, coordinadora de la Secretaria de Ciutadania i Dones d’ERC Igualada. Us animem a tots a venir i participar del debat!

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta