Torna FirAnoia, més farcida d’activitats que mai
T

27 de maig de 2016

Captura de pantalla (184)Arriba aquest cap de setmana FirAnoia, la fira multisectorial de la comarca, que des de fa quatre anys se celebra al centre de la ciutat d’Igualada. Així, avui divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 el Passeig Verdaguer acollirà la mostra de comerços, entitats, artesans i antiguitats, la plaça Cal Font els concessionaris amb les novetats en automoció, el carrer Òdena cantonada amb la rambla la Mostra de Formatgers Artesans de Catalunya, balls, assaig a la fresca dels moixiganguers i el campionat d’escacs, el Parc de l’Estació Vella l’espai Esport i Natura, la plaça del Pilar el Campionat de futbolí, la plaça de l’Ajuntament el minigolf, el carrer nou de Cal Font una pista de tennis, la Rambla General Vives l’espai per a gossos Rivalcan i la Rambla Sant Isidre la mostra gastronòmica TastAnoia. Tot el centre de la ciutat bullirà des de divendres a les sis de la tarda fins diumenge a les nou del vespre. En total, 124 comerços, 43 artesans, 8 entitats, 15 cellers, 12 restaurants, 11 formatgers i un centenar d’antiquaris.

TastAnoia, la mostra gastronòmica de FirAnoia, pren pes en aquesta cinquena edició i omple la Rambla de Sant Isidre de vins, tapes i activitats gastronòmiques per a totes les edats durant els tres dies de FirAnoia. A l’oferta de productes alimentaris i de beure, que el visitant podrà degustar amb tiquets a partir d’un euro, se li suma aquest any com a novetat una programació de qualitat amb 7 activitats gastronòmiques per a totes les edats.  Enguany també, com a novetat, l’espai s’amplia amb una terrasseta agradable on es desenvoluparan algunes de les activitats. L’horari d’obertura serà divendres de vuit del vespre a onze de la nit, dissabte de les dotze a les tres del migdia i de sis de la tarda a onze del a les tres del migdia i de sis a nou del vespre.

Al final del carrer Òdena, cantonada amb la Rambla, dissabte i diumenge hi haurà una mostra de formatges a càrrec de l’Associació de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà ACREFA. El visitant podrà degustar i adquirir formatges entre una gran varietat. També s’organitzaran tallers relacionats amb el món del formatge.

La Plaça Cal Font plena de novetats en automocióLa plaça de Cal Font tornarà a omplir-se de cotxes, els concessionaris de la comarca oferiran els seus millors models. A banda, el sorteig de 6.000 euros entre els compradors, un gran reclam per a totes les persones que estan pensant a canviar de cotxe, ja que les probabilitats que toqui són molt altes.

Al Parc de l’Estació Vella i durant tot el cap de setmana hi haurà un espai habilitat per als més petits amb activitats relacionades amb l’esport i la natura, així com un circuit tancat de ponis perquè els més menuts puguin gaudir.

Consulteu aquí el plànol:

planol suelto-01
Sense perdre les activitats de sempre

I totes aquestes activitats se sumen a les de sempre que continuen tenint presència en el programa de FirAnoia. Així també es pot trobar a la programació l’arribada de les parelletes d’hereus i pubilles, Assaig a la fresca dels moixiganguers, exhibició de ball de country, la fira d’entitats, la fira d’artesans… i coincidint amb l’últim diumenge de mes, la fira d’Antiguitats que ocuparà el final del passeig a tocar amb l’estació d’autobusos.

Concursos i sortejos que criden a la participació

Amb l’objectiu de fer una fira per a tothom i amb la voluntat que el ciutadà participi directament de l’esdeveniment, s’han tornat a convocar el concurs de fotografia d’instagram i el concurs de la targeta amagada. Les bases de les dues convocatòries poden trobar-se a la web de la fira.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?