Nova victòria d’un Monbus Igualada que segueix liderant la classificació
N

17 de desembre de 2019

El Monbus CB Igualada venia de vèncer en l’última jornada de la lliga a casa contra l’Alfindén i aquesta setmana els tocava visitar la pista del Boet, a Mataró. El partit començava de manera inmillorable per als igualadins, que amb encert exterior i grans defenses, de seguida obrien escletxa en el marcador. S’arribava al final del primer període amb un 6 a 19.

Al segon període, els visitants no aconseguirien tancar el cèrcol de la manera que ho havien fet en el primer quart i els locals ho aprofitaven per anotar 25 punts en aquests
deu minuts. Parcial de 25 a 15 per a un 31 a 34 al descans.

A la represa, els del Maresme sortien molt endollats i de seguida aconseguien capgirar el marcador. Els anoiencs, però, revertien la situació i per arribar a situar-se 10 punts per davant. Parcial de 19 a 24 per a un 50 a 58 al termini dels 30 minuts de joc.

L’últim període seria igualat 20-19 i sense grans parcials. S’arribava al final del partit amb el definitiu 70-77. Nova victòria igualadina per a situar un balanç d’11 victòries i una derrota i mantenir el coliderat del grup juntament amb el Vic.

La setmana que ve l’Igualada rebrà al Martinenc (3r classificat) a les Comes en l’últim partit de la primera volta.