Derrota a la pista d’un rival directe
D

17 de desembre de 2019

El passat divendres, l’Anytime Fitness CB Igualada va diputar un partit en una de les pistes més complicades de la categoria, la del Cerdanyola, un dels seus rivals directes. Des del minut zero el conjunt rival va dominar l’enfrontament, controlant els ritmes del partit i aconseguint així cert avantatge en el marcador. D’aquesta manera, el partit es va convertir en una successió de cistelles contínues per part dels dos equips. En el segon període, a
causa de la falta d’encert per part del conjunt igualadí, amb problemes sobretot en l’apartat defensiu, van augmentar la diferència en el marcador.

En canvi, durant la segona part, el partit es va endurir considerablement amb defenses per part dels dos equips de molta més qualitat, que provocaven poca anotació per part dels dos contrincants. Ja en l’últim període, les joves igualadines van reaccionar amb una gran
defensa mostrant un partit molt més igualat. Però un seguit d’errors ofensius en els últims minuts de partit van provocar una nova derrota per l’Igualada. Finalment el marcador va ser 60-56.

Aquest proper cap de setmana l’Anytime Fitness CB Igualada visitarà un altre dels rivals directes de la competició, el Joviat.