Els associats d’Igualada Comerç tindran avantatges exclusives a la Mútua General de Catalunya

65

Igualada Comerç i Mútua General de Catalunya han firmat un acord per oferir avantatges exclusius de productes i serveis d’assegurances mèdiques. El conveni ho han firmat el passat dimarts en les oficines d’Igualada Comerç, el president de l’entitat, el sr. Xavier Figueres i el sotsdirector general de la Mútua General de Catalunya, el sr. Guillermo Padrisa Sanchez.
L’acord preveu, entres d’altres, l’assignació de la Mútua General de Catalunya com l’entitat que atorgui les cobertures asseguradores dels seus membres, treballadors i familiars de primer grau.
La Mútua es compromet a donar tot el suport comercial, tècnic i administratiu que sigui necessari perquè els membres d’Igualada Comerç disposin d’un servei i d’una atenció adequada.
Pròximament, les dues entitats començaran les visites i les actuacions promocionals adients per explicar l’esmentat conveni entre tots els associats d’Igualada Comerç. No obstant això, els comerciants que estiguin interessats en algun dels productes d’aquest conveni, es poden adreçar a la mateixa Mútua General de Catalunya, o a Igualada Comerç.