Xerrada de l’expilot de ral·lis Pep Segura a l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada
X

24 d'abril de 2018
L’expilot de ral·lis Pep Segura va visitar el departament de Transports i Manteniment de Vehicles de l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada. Segura és expilot de ral·lis del campionat d’Espanya, ha participat també a la Baja-Aragón i al mític Dakar i en l’actualitat és propietari de l’empresa Soloraids, S.L, que realitza viatges alternatius i a mida amb tot terreny i moto pel desert del Marroc i organitza aventures no-competitives als raids dakarians dels anys 80 amb la “Sandraiders”.
El motiu de la seva visita ha estat la de mostrar als alumnes de Transport i Manteniment de Vehicles el seu camió de ral·lis que va participar al Dakar 2013. Es tracta d’un vehicle totalment preparat per als ral·lis més durs, amb tracció total, tres bloquejos de diferencial, amb inflat de rodes automàtic i pilotat des de cabina, amb suspensions preparades, dipòsits de combustible suplementaris, reforços del xassís, etc. Segura va fer una xerrada-demostració tècnica-didàctica sobre el funcionament, la instal·lació, els punts a controlar i les tasques de manteniment i va compartir moltes anècdotes de les experiències viscudes.
Es van fer dues sessions, la primera amb els alumnes de Grau Mig d’Electromecànica de Vehicles i la segona amb els alumnes de Grau Superior d’Automoció.
Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?