L’Institut de Vallbona rep un grup d’alumnes francesos d’intercanvi
L

24 d'abril de 2018

Vallbona d’Anoia va acollir la setmana passada 22 joves i 2 professors provinents de Pontivy fruit de l’intercanvi amb França que l’Institut de Vallbona d’Anoia realitza amb el Lycée Jeanne d’Arc.

El projecte entre tots dos centres educatius vol millorar i aprofundir en el coneixement de la llengua i la cultura de tots dos països. Els alumnes del Lycée actualment estan cursant 4t d’ESO i 1r de Batxillerat i els de l’Institut 3r i 4r d’ESO.

Durant l’estada a Vallbona, els estudiants francesos conviuen durant tota la setmana a casa de les famílies vallbonenques. De dia però, se’ls ha preparat una bona agenda per la descoberta del territori. Així dilluns van visitar Vallbona i van ser rebuts a l’Ajuntament per l’alcaldessa del municipi, Maribel Ferrer, qui els va donar la benvinguda; dimarts es va fer una visita a Barcelona, al Parc Guell i Sagrada Familia entre altres; dimecres, van realitzar una sortida a Igualada on van dur a terme una activitat outdoor de Geocaching, organitzada per l’empresa Talentia Gestió;dijous els alumnes van poder conèixer Montserrat i finalment divendres van visitar el Castell de la Pobla de Claramunt.

Els passat mes de febrer, del 17 al 23, 22 alumnes de l’Institut de Vallbona acompanyats de les professores Míriam Rodríguez i Mònica Artigas van ser a Pontivy allotjats també en les mateixes famílies dels alumnes que han realizat l’intercanvi amb qui van poder compartir experiències i millorar el nivell de francès, llengua vehicular de l’intercanvi, a més de realitzar visites pedagògiques, culturals que fomenten la coneixença mútua.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta