13.8 C
Igualada
Dimarts, novembre 24, 2020

Xavier Solé, perruqueries Jean Claude Olivier: “L’atenció al client és la nostra prioritat”

Jean Claude Olivier és una empresa internacional, amb més de 12 anys d’experiència a França i que el 2015 va començar la seva expansió a Espanya. Ara ha arribat a Igualada, amb tot un ventall de serveis de perruqueria i estètica.

Jean Claude Olivier és una empresa francesa, que ja té molts anys d’experiència. Parli’n una mica. Per què ha decidit portar aquesta franquícia a Igualada?
Hi ha molts projectes en marxa a diverses poblacions de les quatre províncies catalanes, en les quals es busquen ubicacions perfectes per a la implantació d’un saló Jean Claude Olivier dins de les poblacions que s’han marcat com a prioritàries.
En ser Igualada una d’aquestes poblacions prioritàries, es va iniciar una recerca immobiliària d’una ubicació estratègica que complís les exigències marcades per la nostra companyia. Aquest local es va localitzar a l’avinguda Barcelona 13 i es va iniciar el procés de compra, adequació i obertura del mateix.

Heu obert fa pocs dies. Com és la perruqueria d’Igualada?
La perruqueria va obrir al públic el passat 18 de juny i es situa en un local cantoner -l’antiga Caixa Terrassa- amb una gran visibilitat. Té una superfície de més de 140 metres quadrats, en els quals, els nostres clients podran gaudir de tots els nostres serveis de perruqueria i estètica, atès pel nostre equip de professionals amb una àmplia experiència en el sector.

Què marca la diferència d’aquesta “marca” respecte d’altres perruqueries?
L’atenció al client és la nostra prioritat. Volem que totes les persones que dipositen la seva confiança en el nostre equip d’estilistes, se sentin com a casa seva i que la seva experiència dins el saló sigui totalment satisfactòria. Per aconseguir això, a més del bon servei i la competència tècnica dels professionals que els atendran, els nostres clients trobaran uns preus ajustats, on la relació qualitat-preu és immillorable. Junt amb això, posem a disposició dels nostres clients tot el ventall de productes professionals a la venda, perquè puguin continuar els tractaments a casa seva.

Veig que oferiu diferents tarifes planes. Què vol dir, això?
Oferim dues ofertes de dilluns a dimecres. Xampú amb massatge+tall+pentinar 25,00 euros, i Color+xampú amb massatge+tall+pentinar 45,00 euros.

També teniu productes d’estètica propis, com diverses cremes. Expliqui-ho una mica.
Hi ha un ventall de productes Jean Claude Olivier amb continua fase de fabricació i creixement. Incloent tant productes i aparells elèctrics de perruqueria com d’estètica, tots amb qualitat professional. Busquem que els nostres clients perdin la por a comprar els seus productes de bellesa a les perruqueries amb uns productes d’una qualitat màxima a uns preus sense competència. A més, disposem de diversos complements com ulleres de sol, calçat, tèxtil, rellotges, etc… Tot això també sota la nostra firma Jean Claude Olivier.

Fareu promocions, al llarg de l’any?
Per descomptat. L’activitat promocional és continua i sempre adaptada a cada moment estacional de l’any. Els nostres clients han d’estar atents a les xarxes socials per conèixer aquestes campanyes, nous productes i serveis que podran trobar al seu saló Jean Claude Olivier. Som a Instagram amb el nom jco_igualada, i al Facebook nacional: jean claude olivier peluqueros.

Quin perfil de públic teniu com a més nombrós? La gent jove?
Realment no tenim un perfil predominant en el conjunt dels nostres clients i atenem dones i homes de totes les franges d’edat. Les diferències entre els salons es defineixen pel tipus de població, predominant en l’àrea d’influència de cada saló, sent un públic més adult en zones més consolidades. Públic més jove en zones creixents i públic molt més divers en les zones més comercials.

Esteu especialitzats en algun tipus de servei?
Sempre estem pendents de les últimes tendències i estacionalitats. Aquest any, l’última tendència són les mitges melenes, inclús amb asimetries, tenen molta demanda en els talls.
Quant a metxes, les balayage, segueixen sent molt demanades.Les extensions de cabell natural, tant adhesives com les de queratina, són un clàssic. I quant a tractaments capil·lars, l’allisat i el botox són els tractaments estrella de Jean Claude Olivier.
I amb tots els nostres rituals d’hidratació, donem un servei integral a les necessitats del cabell de cada persona.

Obriu en un moment molt delicat com a conseqüència de la Covid-19. La pandèmia ha canviat molt les perruqueries?
La realitat és que la Covid-19 ha canviat totalment la forma de viure en tots els àmbits i en el sector de la perruqueria i estètica no pot ser diferent.
Dintre dels nostres salons Jean Claude Olivier es compleixen escrupulosament tots els protocols de seguretat que marquen les diverses autoritats competents per a que l’estància dels nostres clients en els centres de la nostra firma sigui 100% segura.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Calaf recupera l’aigua potable després de tres mesos

Des del 17 d'agost, l'aigua de Calaf estava declarada no apta per a ús de boca per part del Departament de Salut Pública. El...

Ensurt en un restaurant d’Igualada per la mala combustió d’una caldera

  Petit ensurt aquest matí al Canaletes d'Igualada quan diversos veïns han alertat que sortia un fum estrany de la xemeneia i han avisat als...

La Diputació entrega l’estudi de mobilitat urbana sostenible a Calaf

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’ajuntament de Calaf l’Estudi de mobilitat sostenible de la població. Les propostes del treball tenen com a...

Jorba instal·la càmeres de videovigilància en diversos carrers

Aquesta darrera setmana l'Ajuntament de Jorba ha començat la instal·lació de sis càmeres de videovigilància a diverses ubicacions del municipi com a mètode dissuasiu...

Masquefa estrena dues estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics

L’Ajuntament de Masquefa ha endegat aquesta tardor un dels plans estratègics de l’actual mandat en matèria de sostenibilitat i d’aposta per a la transició...
Compartir