25 de gener de 2019

Xarxa Igualada reprèn la programació amb “TRIPULA”, de Farrés Brothers

Aquest diumenge, Xarxa Igualada porta Tripula al Teatre Municipal l’Ateneu. És un espectacular treball de la companyia Farrés Brothers que es desenvolupa dins d’un globus.
Se’n faran 3 representacions: a les 11.00, a les 12.30, i a les 18.00 h. Les entrades es vendran al matí, de 10.30 a 12.30, i a la tarda, de 17.00 a 18.00, al vestíbul del teatre. El preu és de 8 € per als socis i de 10€ per als no socis de La Xarxa. Compta amb el suport del Programa.cat del Departament de Cultura de la Generalitat i de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament d’Igualada.
Atès que es tracta d’un espectacle amb preu especial, aquesta vegada no seran vàlids els targetons d’aniversari.

Els igualadins Farrés Brothers
Farrés brothers i cia és una companyia de teatre que treballa amb trastos, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades. Creada el 2002, en Jordi Farrés, en Pep Farrés i en Jordi Palet proposen un teatre per a tots els públics, irònic, gens ensucrat i carregat de vàries capes de lectura: els agrada parlar de temes potents, des de punts de vista inusuals, de forma original i no moralitzant.

TRIPULA, un viatge estàtic dins un globus aerostàtic
Un espectacle per navegar fora del món, deixant-te endur per l’aire i la imaginació.
Dos científics il·luminats han descobert una nova manera de viatjar i avui ho exposen a un grup de passatgers. Després de molt treball i esforç, es veuen amb cor de mostrar-nos la seva gran evolució en els mitjans de transport: el Globus Estàtic. El Globus Estàtic viatja per l’espai, fregant els límits de la realitat, i permet anar a llocs que fins ara ningú no sospitava que existissin. El viatge promet ser plàcid i poètic, tot i que pot sorgir més d’un contratemps que obligarà els passatgers a incorporar-se a la tripulació.

L’espectacle ha obtingut diversos premis:
– Premi BUTACA 2016 al millor espectacle per a públic familiar
– Premi FETEN 2016 al millor espectacle d’espai no convencional
– Premi Fira de titelles de Lleida 2015 a la Millor escenografia + Menció Especial del Jurat Internacional Temporada al Teatre Nacional de Catalunya, a la sala Tallers, l’abril del 2016
Tripula, és, també, un espectacle recomanat per la “Red de Teatros y Auditorios de titularidad pública”.
Altres espectacles de Farrés Brothers: La visita de la vella dama; El silenci d’Hamelin; La maleta de l’Agustí; Equilibristes; El rei de casa; Operació A.V.I.; OVN; Un bosc de cames; Mal de closca.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: