Vallbona d’Anoia editarà un calendari solidari a favor de DCA Anoia

14 de novembre de 2022

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha signat un acord de col·laboració amb l’entitat DCA Anoia per l’edició del calendari anual. L’Ajuntament tradicionalment envia a totes les llars un calendari editat pel mateix consistori, però enguany s’ha decidit apostar per l’edició d’un calendari solidari a favor de l’entitat DCA Anoia, entitat sense ànim de lucre amb una funció socio-sanitària única a la comarca.

El calendari il·lustra imatges dels 12 comerços del municipi, una per mes, i serà distribuït a totes les cases del municipi. Així, d’una banda s’ajudarà a l’entitat DCA Anoia amb el cost del calendari i de l’altre es dona visibilitat i promoció al comerç i negocis de proximitat.

DCA, dany cerebral adquirit, és l’afectació de les estructures encefàliques en persones, que havent nascut sense cap tipus de dany cerebral, pateixen en un moment posterior de la seva vida lesions cerebrals que porten a una afectació del funcionament cognitiu, emocional, conductual i/o físic. Des l’entitat es dóna suport a les famílies fent una primera valoració de les necessitats i realitzant tallers, més enllà de la part mèdica, també de integració social, fisioteràpies post altes mèdiques, tallers de memòria, acompanyament de les famílies,…

Comparteix l'article:

Deixa un comentari