Torna Barraques Go! amb molts nous premis de la mà dels comerços locals

16 d'octubre de 2020

Barraques Go!, el joc de l’aplicatiu Natura Local, que promou rutes per les barraques de pedra seca i guanyar premis als comerços locals, torna amb una nova edició i més premis.
Del 17 d’octubre al 6 de desembre es podran descobrir aquestes construccions ubicades en diferents rutes que transcorren pels municipis de La Torre de Claramunt, Castellolí i Vallbona d’Anoia, alhora que es podrà guanyar premis en restaurants, empreses d’oci, cases rurals, petits productors gastronòmics i comerços en general. El gran premi serà un vol en globus per a 4 persones que se sortejarà entre tots i totes els/les participants.
En total s’han recollit premis per a 200 guanyadors/es, entre productes de marxandatge i obsequis gentilesa dels comerços locals dels municipis on es troben les barraques i el gran premi de la mà de l’empresa de vols en globus Kontiki.

Així, els comerços col·laboradors de La Torre de Claramunt són: Finca Serra Burges, Forn i Cafeteria 3×3, Celler Pla de Morei, Cal Vilaseca, Granja La Torre, Farmàcia Gemma Cordomí i formatgeria Flor d’Ametller i Clínica Dental La Torre de Claramunt. Els comerços de Castellolí que han participat són: La Brillante, Cal Fornerr, Cal Betes, Restaurant Nou Urbisol, Horta Cal Quim, Can Mabres i La Farmaciola. Per la seva banda, els comerços col·laboradors de Vallbona d’Anoia han estat: Farmàcia Font Puiggròs, Bar la Brasa, Forn de pa i degustació, Neus Supermercat, Can Tiquet, Cal Sec, Bar Restaurant Cal Saumell i allotjament rural Ca la Maria Xica.

El joc, al que s’accedeix descarregant l’aplicació de Natura Local, una empresa especialitzada en la creació de rutes i descoberta del patrimoni natural de Catalunya, proposa diferents itineraris autoguiats per a descobrir amb la família o els amics. Gràcies a aquest es poden explorar les Valls de l’Anoia, properes a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i amb la muntanya de Montserrat de fons. Les rutes estaran disponibles en Android a partir d’aquest dissabte 17 i iOS a partir del 31 d’octubre.

Els tres ajuntaments dels tres municipis participants valoren molt positivament el projecte que vol posar en valor l’economia de proximitat, els productes de la terra, el patrimoni i el comerç i la restauració local i promoure les sinergies entre el turisme i el comerç local per tal de revalorar els petits pobles, impulsar el seu teixit comercial i potenciar els productes singulars.

Aquest singular projecte és impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia i els ajuntaments de Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Sobre les barraques de pedra seca
Les barraques de pedra seca són construccions característiques de la zona i lligades al seu passat rural i al món de la vinya i que es troben escampades per tot el territori. A l’Anoia són un més dels molts elements que conformen la riquesa patrimonial de la comarca, com els castells de frontera, els paisatges rurals o els petits pobles i nuclis amb encant.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari