La Fundació Educació Solidària, ajuda igualadina al Senegal

0
228

La Fundació Educació Solidària (FES) va ser creada l’any 1998 per l’Escola Pia de Catalunya i, des d’aleshores, ha posat en marxa i participat en molts projectes solidaris per fomentar i garantir l’educació i la qualitat de vida de tothom, en especial dels infants i joves de les zones econòmicament i socialment menys estables. Els seus àmbits d’actuació són Mèxic, Costa d’Ivori, Bolívia, Cuba, Guatemala i especialment Senegal, que és el país on la subseu d’Igualada realitza els seus projectes anuals i les aportacions econòmiques que rep.
Precisament la subseu d’Igualada va ser reconeguda amb el Premi Mossèn Còdol al Compromís Social i Cívic (Premis Ciutat d’Igualada 2018) que reconeix la feina i compromís social representada pel Pare Manel Bagunyà (D.E.P), motor de la subseu.

A més de la feina que es fa sobre el terreny en diferents països, l’entitat també necessita persones per fer possible tota la tasca que realitza a Catalunya; suport a la seu i les subseus, divulgació dels projectes, activitats de sensibilització, etc.

Es pot col·laborar amb la seu de l’entitat a Barcelona (situada a Sant Antoni Abad 61) o bé amb alguna de les subseus repartides arreu del territori; Alella, Balaguer, Calella, Gavà, Granollers, El Masnou, Moià, Olot, Sabadell, Sitges, Terrassa i Vilanova i la Geltrú, Vilassar de Dalt o Sant Cugat del Vallès, a més de la d’Igualada.

Per col·laborar-hi només cal enviar un correu electrònic a voluntariat@educaciosolidaria.org (Escola Pia Catalunya) o a la subseu d’Igualada: igualada@igualada.escolapia.cat

Compartir