La Fundació Educació Solidària, ajuda igualadina al Senegal

16 d'octubre de 2020

La Fundació Educació Solidària (FES) va ser creada l’any 1998 per l’Escola Pia de Catalunya i, des d’aleshores, ha posat en marxa i participat en molts projectes solidaris per fomentar i garantir l’educació i la qualitat de vida de tothom, en especial dels infants i joves de les zones econòmicament i socialment menys estables. Els seus àmbits d’actuació són Mèxic, Costa d’Ivori, Bolívia, Cuba, Guatemala i especialment Senegal, que és el país on la subseu d’Igualada realitza els seus projectes anuals i les aportacions econòmiques que rep.
Precisament la subseu d’Igualada va ser reconeguda amb el Premi Mossèn Còdol al Compromís Social i Cívic (Premis Ciutat d’Igualada 2018) que reconeix la feina i compromís social representada pel Pare Manel Bagunyà (D.E.P), motor de la subseu.

A més de la feina que es fa sobre el terreny en diferents països, l’entitat també necessita persones per fer possible tota la tasca que realitza a Catalunya; suport a la seu i les subseus, divulgació dels projectes, activitats de sensibilització, etc.

Es pot col·laborar amb la seu de l’entitat a Barcelona (situada a Sant Antoni Abad 61) o bé amb alguna de les subseus repartides arreu del territori; Alella, Balaguer, Calella, Gavà, Granollers, El Masnou, Moià, Olot, Sabadell, Sitges, Terrassa i Vilanova i la Geltrú, Vilassar de Dalt o Sant Cugat del Vallès, a més de la d’Igualada.

Per col·laborar-hi només cal enviar un correu electrònic a voluntariat@educaciosolidaria.org (Escola Pia Catalunya) o a la subseu d’Igualada: igualada@igualada.escolapia.cat

Comparteix l'article:

Deixa un comentari