12.1 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

Segueix obert el sorteig de 1.000 euros en compres d’Igualada Comerç
S

Publicitat

Tal com es va informar el desembre la campanya de Nadal que organitza l’associació de comerciant, Igualada Comerç s’allarga amb la tercera edició del sorteig d’un xec de 1.000 euros per consumir en almenys deu botigues en un sol dia. A més, al guanyadors se li posa un cotxe d’alta gamma a la seva disposició amb xofer pel dia que es decideix consumir el xec. També l’acompanya una persona de l’organització que s’encarrega de fer els pagaments de les compres.

Durant tot el mes de gener si es compra en les botigues d’Igualada Comerç es pot participar en el sorteig. Cal omplir una butlleta que es troben en totes les botigues participants, adjuntant 3 tiquets de compra de les mateixes botigues i dipositar en una de les urnes, que s’han repartit per diferents comerços. El sorteig es farà davant de notari.

Rebaixes
Actualment, les botigues ofereixen les rebaixes dels seus productes fins a finals del mes de febrer. Una bona oportunitat per aconseguir productes a molt bon preu.

Horaris d’obertura en festius 2022
El calendari d’obertura permesa en dies festius per aquest any és el següent: 2 i 9 de gener, 6 i 26 de juny, 3 de juliol, 15 d’agost, 27 de novembre, 6, 7 i 18 de desembre.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies