Recull de l’actualitat informativa de l’escola Pompeu Fabra

132

Els Reis Carnestoltes van arribar a l’escola Pompeu Fabra

L’Escola Pompeu Fabra celebra la Festa de Carnaval durant aquest dies. L’arribada del Rei Carnestoltes és l’inici de la festa i l’acte més esperat per l’alumnat. En aquesta ocasió, el Rei va arribar acompanyat d’un bon grapat de Reis i Reines Carnestoltes en honor al lema d’aquest curs: Tots som Reis Carnestoltes! Els més de 400 alumnes i equip docent, els esperaven a la pista de l’escola, per donar la benvinguda i escoltar el pregó d’enguany, tot disfressats amb corones ben divertides. Encapçalant l’esperat personatge va aparèixer l’alumnat de 6è que interpretava i dansava al ritme d’una polca i posteriorment, els Reis i Reines Carnestoltes els precedien muntats en bicicleta. Amb l’objectiu de promocionar l’exercici i fomentar l’ús de la bicicleta, van apropar-se a l’alumnat per saludar-lo i començar la gresca a l’escola. El pregó va recordar les ganes de fer festa i de conviure uns dies plens de consignes, balls i molta disbauxa. Aquest curs, la novetat principal va ser la presentació de la cançó i el ball de l’escola. Un ritme creat especialment per presentar la nostra escola i explicar tot allò que som i fem al Pompeu. Amb el títol “Oye: El Pompeu mola!”, els Reis van aconseguir posar en peu a tot l’alumnat i mestres, i recordar-los que caldrà que assagin el ball i la cançó, per retrobar-nos el proper dimecres i gravar la FlashMob Carnival 2018. Una posada en escena que servirà com a tancament de les festa d’enguany, on les famílies també hi podran participar i que finalitzarà amb melindros i xocolata per tothom. A més, al llarg de la setmana, les consignes dels Reis Carnestoltes, estaran relacionades amb els complements propis dels reis de la disbauxa: una corona, maquillatge, una capa i una corbata o llaços. Unes consignes que anunciaran cada dia l’alumnat de 6è com a portaveus dels Reis Carnestoltes.

Una festa escolar amb l’objectiu d’apropar a les famílies a la vida de l’escola i fomentar la cohesió i convivència al centre.

Estrenem el nou sorral de primària i material de pati

Dijous, vam inaugurar el sorral al pati de Primària, construït gràcies a l’Ajuntament de Vilanova del Camí i la seva brigada.

Hem gaudit també de nou material de pati.