Recull de l’actualitat informativa de l’Acadèmia Igualada
R

27 de febrer de 2018

Body Systems a l’Acadèmia Igualada

Els alumnes de 4rt de primària de l’Acadèmia Igualada hem realitzat un projecte de Sciences sobre els “Body Systems” mitjançant el treball cooperatiu i la tècnica de grups d’investigació. Aquesta setmana hem realitzat la cloenda de l’activitat amb un Kahoot per posar a prova els nostres coneixements sobre el tema.

3r Cros escolar de l’Acadèmia Igualada

El pròxim diumenge 4 de Març t’esperem al Cros escolar de l’Acadèmia Igualada!
Pots inscriure’t a www.ceanoia.cat

Activitat organitzada per l’AMPA Acadèmia Igualada, Consell Esportiu de l’Anoia i Igualada2019.

L’Acadèmia Igualada visita el Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG)

Els alumnes de de batxillerat de l’Acadèmia han visitat el CRAG, un consorci públic format pel CSIC, l’IRTA, la UAB i la UB. És un centre de recerca multidisciplinari dedicat a la investigació dels factors genètics que determinen caràcters d’interès en plantes i animals de granja. Les àrees estratègiques de recerca que treballen són el desenvolupament de plantes, el metabolisme secundari, les reaccions a l’estrès en plantes, i la genòmica de plantes. Al llarg de la visita vàrem poder experimentar com autèntics científics alguns d’aquestes aspectes.

L’Acadèmia Igualada participa a la Fira de l’Ensenyament d’Igualada

L’Acadèmia ha participat de forma activa a la Fira de l’Ensenyament d’Igualada. Una oportunitat per acostar als joves estudiants al món de l’educació superior, amb l’objectiu d’aclarir el seu futur. Vàrem ser un dels 70 estands que vàrem exposar les nostres propostes formatives, a l’igual que feien una trentena d’universitats de diferents punts del país.

Al llarg dels dos dies vàrem poder acostar el nostre model educatiu al nombrós públic assistent, destacant l’oferta dels nostres graus mig i superiors.

Xerrada de l’Agència Catalana de Consum a l’Acadèmia Igualada

Els alumnes de 4rt d’ESO i 1er de batxillerat de l’Acadèmia han participat en el cicle de conferències que realitza l’Agència Catalana de Consum sobre l’etiquetatge alimentari i el consum responsable.

Com va dir el conferenciant, parlar de consum responsable fa que ens haguem de plantejar que el preu no és l’única variable que intervé en les decisions de compra, també s’han de tenir en compte altres criteris com ara, l’origen i composició dels productes, el comportament de l’empresa, les condicions de l’elaboració, la seguretat i salut de les persones implicades en la cadena de valor i del respecte a l’entorn.

La implementació de polítiques de responsabilitat social només es podrà fer efectiva si tots (empreses, administracions, consumidors, societat civil) ens involucren i juguem un paper proactiu en aconseguir que l’actuació de les empreses i la societat en general assumeixin un desenvolupament sostenible, a través de l’equilibri entre el progrés econòmic i social i la preservació del medi ambient.

 

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?