12.8 C
Igualada
Divendres, novembre 27, 2020

Recull de l’actualitat informativa del Montclar i Mestral

Finalistes del concurs literari “Ficcions”

En Roger i l’Armando, de 4tESO es fan dir Andròmina. El binomi ha estat finalista en el concurs de redacció en català Ficcions (ficcions.cat), on s’han aplegat més de tres mil participants. Els finalistes i guanyadors es van aplegar dimecres 23 a La Pedrera on es va fer l’entrega de premis. Una història de fantasia escrita per entregues durant tot el curs ha tingut un reconeixement de “finalista” en aquesta desena edició del concurs que organitza l’AMIC (https://www.amic.media/default.php). Comptem que en properes ocasions el grup o grups nous puguin optar als primers premis: només es necessita llegir i imaginació tot molt ben cuinat a poc a poc i amb bona lletra.

Representació de 4t d’ESO de l’obra “Aquilí i la llàntia d’Adalí” a l’Ateneu

“L’Aquilí és un antiquari tirant a avariciós, que està obsessionat per trobar la famosa llàntia meravellosa d’Aladí i aconseguir que el geni el converteixi en un home ric, poderós i immortal. Ho aconseguirà?”

Dimecres 30 de maig al Teatre de l’Ateneu dins la Mostra de Teatre Escolar, 4t d’ESO del Montclar va representar l’obra “Aquilí i la llàntia d’Aladí” de Lluís Coquard.

Com sempre, les actrius ho van fer molt bé fent gaudir d’allò més els espectadors amb la interpretació, el vestuari, l’escenografia, els balls, etc. Tot un èxit!!

Montclar Mestral celebra la Diada Famliar 2018: un gran èxit!

Un any més la Diada Familiar de la Institució Igualada va ser un èxit. Somriures, alegries, partits bàsquet, partits de futbol, inflables, tallers de pintura… La Diada Familiar de Montclar Mestral va tornar a ser un èxit.
El dia va començar a les 10 del matí amb la Santa Missa a l’Oratori de l’espai Montclar i després les activitats es van traslladar, aquest any, a l’espai Mestral. Els alumnes, des dels més petits fins els més grans, van poder gaudir de diverses activitats preparades per l’AMPA de l’escola. Entre elles vam poder veure partits de bàsquet, de futbol i inflables. Tot això durant el matí. Deprés vam fer un bon dinar amb arròs. A la tarda es va fer l’entrega de premís del concurs de mascotes i de postres de la Festa i representacions musicals.

Un gran dia en família!

Exhibició d’extraescolars de final de curs
El passat divendres, 1 de juny, les alumnes de Primària van fer una exhibició de final de curs al gimnàs de l’escola de l’espai Montclar.
Les alumnes que han participat durant tot el curs escolar a l’activitat extraescolar de Ritme i Esports Gimnàstics que, cada any organitza l’AMPA de l’escola, van estar preparant amb molta il·lusió un seguit de coreografies amb l’ajuda de la monitora, Marta Trenado.
Van poder ensenyar als pares i companyes tot el que han après durant aquest curs.
Enhorabona a totes, a les alumnes i a la monitora Marta!!
Compartir

Més notícies

Últimes notícies

“Volem remarcar que el comerç de Montbui té noms i cognoms i això ens diferencia d’altres models de compra”

Entrevista amb Roser Valls, presidenta de la Unió d’Establiments de Montbui Aquest dilluns comença la Setmana del comerç de Montbui. Fins dissabte s’oferiran diverses promocions...

Grup TransPal: 25 anys ajudant a tancar el cercle a les empreses

Sector: Recuperació de palets i reciclatge de residus Ubicació: Masquefa Any fundació: 1995 L’empresa masquefina celebra enguany 25 anys de la seva fundació: un quart de segle...

Eixarcolant publica el Calendari del Bon Consumidor per al 2021

Ser conscients de les implicacions d’allò que consumim, per fer del consum una eina de canvi que contribueixi a afrontar els reptes ambientals, socials...

L’Associació Nou Centre regala més de 4.000€ en vals promocionals

Fins el 20 de desembre els establiments de l’Associació Nou Centre, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, regalaran 4.000€ en vals de descompte entre...

Final d’etapa

L’adeu definitiu de la Montserrat Carulla m’ha revifat una sèrie de pensaments que tenia més o menys somorts i s’han fet vius en aquest...
Compartir