Alumnes del IES Badia i Margarit estrenen una obra de teatre a l’Ateneu
A

12 de juny de 2018

El 31 de vàrem estrenar l’obra al teatre Ateneu. Van participar 46 alumnes i alumnes de l’optativa de teatre i 19 músics del projecte violins i violoncels amb l’escola de música i l’institut. Aquí teniu la vivència teatral d’una alumna del centre:

“Hi havien molts nervis que provocaven desconfiança i por, però quan els altres companys s’adonaven li donaven confiança, seguretat i amistat.

Un cop et llençaves a l’escenari, era com un assaig. Jo no tenia por, sabia que no estava sola, sabia que hi havia el públic mirant-me, però després desapareixia. Era el meu moment, havia de gaudir-ho i fer-ho el més bé possible.

A l’acabar, estaves orgullosa de tu mateixa per un moment, t’oblidaves de si t’havies equivocat o no, t’havia sortit com havia de ser, i t’apareixia un somriure la boca.

Al fer les salutacions finals, reies i reies, recordant tant els detalls als assajos i a l’escenari. També tot el que havies estudiat al pati o a casa repassant els moviments, les expressions, les diferents “cares”. Tot.

El teatre és por, diversió, alegria, confiança… Però la paraula més important que el defineix per a mi és LLIBERTAT.

Ets una altra persona, animal… el que tu vulguis.

M’encanta el teatre”

Laia Guixà 1r ESO

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta