18.2 C
Igualada
Diumenge, maig 9, 2021

Recull de l’actualitat informativa dels Maristes d’Igualada

Els alumnes de 1r de primària visiten el MNAC

Els nens i nenes de 1r de primària dels Maristes hem anat a Barcelona a visitar el Museu Nacional d’Art de Catalunya. Hem realitzat un taller: “Emocionar-te: els secrets de la mirada”. A partir d’una selecció d’obres ens hem iniciat en el coneixement de l’art modern i hem descobert els diferents tipus d’objectes que conté. Ens hem adonat de les tècniques pictòriques i escultòriques de diversos artistes catalans. Hem après a observar obres i deduir-ne les característiques. Hem explorat els secrets que s’amaguen darrera una pintura, una escultura, un moble… mitjançant el diàleg, el cos i les emocions. Aquesta sortida cultural ha sigut molt interessant, ens ha donat la possibilitat d’aprendre, ampliar i enriquir el nostre ventall de coneixement, alhora que ens ha ajudat a valorar el patrimoni artístic. Després de la visita hem dinat junts tots els companys i companyes de la classe, mestres i mares acompanyants. Seguidament una estona de joc i tornada a l’escola. L’experiència quedarà en el nostre record. Ha anat molt bé.

Celebració del Carnestoltes a a la Llar d’Infants, Infantil i Primària

Després d’una setmana d’obeir les ordres esbojarrades del nostre Rei Carnestoltes, el divendres els alumnes de la Llar d’Infants, Infantil i Primària dels Maristes es van acomiadar d’ell amb una gran festa.

A la Llar d’Infants els petitons es van disfressar, van fer ballaruca al ritme de la música i van jugar amb el confeti.

Al pati, els alumnes d’Infantil i Primària van fer una rua per tal de poder veure totes les fantàstiques difresses dels companys tot ballant i fent gresca.

Seguidament, els nens i nenes d’Infantil van compartir un esmorzar molt bo i, com ja és tradició, van fer volar el Rei Carnestoltes ben alt!

A Cicle Inicial hi va haver sessió de fotos per grups i van compartir també un esmorzar boníssim: sucs, galetes, entrepans i fruita. Després, i junt amb els companys d’I5 van fer una rua pels voltants de l’escola. A la tarda van realitzar tallers.

El Cicle Mitjà va sortir d’excursió. Esmorzar en un parc de Sant Martí de Tous i caminada cap a Sentfores, on van gaudir de jocs, cabanes i dinar.

I els més grans de Primària, el Cicle Superior, es van dirigir, caminant, a través de l’anella verda fins al mirador del polígon, lloc on van esmorzar. Posteriorment van anar fins a un bosc proper on van poder fer cabanes, jugar amb les disfresses i passar un gran dia de joc i convivència amb tothom. Ah, i, sessió de fotos per grups.

Un cop tothom va tornar a l’escola, el Rei Carnestoltes va presidir uns balls i es van acomiadar d’ell, fins l’any que ve. Fou, en definitiva, un dia genial!

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’hort d’Àuria obre la venda al públic

La Fundació Àuria obre la venda de productes de l’hort a la ciutadania després d’obtenir la certificació de venda de proximitat per part de...

El Centre de Dia Montserrat introdueix la teràpia Snoezelen

En els darrers mesos el Centre de dia Montserrat ha introduït una nova teràpia per a les persones grans que atén, que consisteix l’aplicació...

Poble Actiu: “Ara com ara la intenció és que Poble Actiu continuï”

Pots llegir la primera part de l'entrevista clicant aquí Neus Carles i Pau Ortínez són els regidors de Poble Actiu, formació vinculada a la CUP....

Racons de l’Anoia: Castellolí

El terme municipal de Castellolí té 25,25km2 i està situat al sector de llevant de la Conca d’Òdena en una vall que excava la...

El porta a porta a Calaf començarà el 25 de maig

El 25 de maig és la data triada per l’Ajuntament de Calaf per realitzar el canvi en el model de recollida de residus. La...
Compartir