Recull de l’actualitat informativa de l’Escola Pia d’Igualada
R

21 de febrer de 2018

Els petits artistes de P4 ja fan obres d’art

Forma, color i línia són els elements configuradors de l’obra de l’artista Mondrian i a l’hora és font d’aprenentatge cultural i artístic dels nostres petits artistes d’infantil de P4. Aquí una mostra del procés de treball que molt aviat exposarem!!!

Xerrades de l’escriptora Bev Allan als alumnes de 2n de Batxillerat

La Bev és escriptora anglesa, resident a Igualada, ha vingut a parlar del seu llibre “Lucius Minicius Rides Again”, llibre que els alumnes de 2n de Batxillerat han llegit com a lectura obligatòria dins de l’àrea d’anglès.

És el primer dels seus llibres i està ambientat a Barcelona l’any 1992 durant els Jocs Paralímpics. El llibre tracta del tema de la tolerància, relacions humanes i acceptació de l’altre sigui quina sigui la seva condició.

Taller familiar de disfresses amb els alumnes d’educació infantil

S’acosta el carnestoltes i cada alumnes ha pogut comptar amb l’ajuda del seu pare, mare, avi, àvia… per confeccionar la disfressa amb la qual faran la rua d’escola el proper divendres a la tarda.

Ha sigut molt divertit, tots hem gaudit molt de la jornada familiar.

Els monitors del Mou-te de Primària,  de Carnestoltes

Després de dissenyar cadascú la seva màscara ja estan a punt per sortir a lluir-les per la ciutat.

Descobrim el MNAC

Diumenge 4 de febrer, els alumnes de Fonaments de les Arts de 2n de Batxillerat hem visitat la col·lecció d’Art Modern del MNAC. Ha estat un repàs d’obres i autors que hem treballat a classe i d’altres que hem anat descobrint en la visita. Després hem visitat el Pavelló Mies van der Rohe, una de les mostres de l’arquitectura racionalista de principis del segle XX, Tot i la pluja, ha estat un dia fantàstic.

Participem a l’olimpiada de biologia

Alumnes del batxillerat científic han participat en l’olimpíada de biologia 2018 en les universitats de Barcelona i Vic.

Rua de Carnestoltes de l’Escola, tot un èxit

Els alumnes de P3 a 6è de Primària i els seus professors i professores han sortit a fer la rua al voltant de l’Escola amb disfresses molt originals i molt treballades.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta