25.2 C
Igualada
Dilluns, juny 21, 2021

Recull de l’actualitat informativa de l’Escola Pia d’Igualada

Els petits artistes de P4 ja fan obres d’art

Forma, color i línia són els elements configuradors de l’obra de l’artista Mondrian i a l’hora és font d’aprenentatge cultural i artístic dels nostres petits artistes d’infantil de P4. Aquí una mostra del procés de treball que molt aviat exposarem!!!

Xerrades de l’escriptora Bev Allan als alumnes de 2n de Batxillerat

La Bev és escriptora anglesa, resident a Igualada, ha vingut a parlar del seu llibre “Lucius Minicius Rides Again”, llibre que els alumnes de 2n de Batxillerat han llegit com a lectura obligatòria dins de l’àrea d’anglès.

És el primer dels seus llibres i està ambientat a Barcelona l’any 1992 durant els Jocs Paralímpics. El llibre tracta del tema de la tolerància, relacions humanes i acceptació de l’altre sigui quina sigui la seva condició.

Taller familiar de disfresses amb els alumnes d’educació infantil

S’acosta el carnestoltes i cada alumnes ha pogut comptar amb l’ajuda del seu pare, mare, avi, àvia… per confeccionar la disfressa amb la qual faran la rua d’escola el proper divendres a la tarda.

Ha sigut molt divertit, tots hem gaudit molt de la jornada familiar.

Els monitors del Mou-te de Primària,  de Carnestoltes

Després de dissenyar cadascú la seva màscara ja estan a punt per sortir a lluir-les per la ciutat.

Descobrim el MNAC

Diumenge 4 de febrer, els alumnes de Fonaments de les Arts de 2n de Batxillerat hem visitat la col·lecció d’Art Modern del MNAC. Ha estat un repàs d’obres i autors que hem treballat a classe i d’altres que hem anat descobrint en la visita. Després hem visitat el Pavelló Mies van der Rohe, una de les mostres de l’arquitectura racionalista de principis del segle XX, Tot i la pluja, ha estat un dia fantàstic.

Participem a l’olimpiada de biologia

Alumnes del batxillerat científic han participat en l’olimpíada de biologia 2018 en les universitats de Barcelona i Vic.

Rua de Carnestoltes de l’Escola, tot un èxit

Els alumnes de P3 a 6è de Primària i els seus professors i professores han sortit a fer la rua al voltant de l’Escola amb disfresses molt originals i molt treballades.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els Prats de Rei celebra el GroundUP Músic, organitzat per un famós artista veí del municipi amb 4 Grammys

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Prats de Rei l'edició virtual del GroundUP Music Festival, un esdeveniment organitzar pel músic multipremiat Michael League....

Mor el poeta igualadí Pius Morera als 78 anys

El poeta igualadí Pius Morera ha mort aquest divendres als 78 anys. Nascut el 5 de juliol de 1942, va guanyar l’Amadeu Oller de...

L’Anoia registra la pitjor campanya del cereal de l’última dècada

Campanya del cereal irregular a la Catalunya Central. Si bé a les zones més elevades la producció ha estat mitjana, al Pla de Bages...

L’Igualada Rigat no pot amb el Sarzana i cau a quarts de la WSE Cup

L’IHC RIGAT va caure eliminat divendres en els quarts de final de la WSE Cup i ja no es va poder classificar per les...

10 anys d’història d’uns populars, magnífics i generosos “Músics del Parc”

Va ser tot una delícia el passat dijous, 3 de juny, poder participar de l’últim concert d’aquest curs dels “Músics del Parc”, en un...
Compartir