18.6 C
Igualada
Dimarts, juny 22, 2021

“Ets meva”, Roger Argemí presenta el seu segon senzill

Després de l’èxit del seu primer single amb el tema que dóna nom a l’àlbum debut de Roger Argemí, “Un nou sentit”, ara ens arriba la seva nova aposta, el videoclip del seu segon single.
Aquest jove artista igualadí de només 18 anys ha escollit la cançó “Ets meva” per continuar amb l’estela espectacular d’aquest primer projecte discogràfic i continuar donant a conèixer les cançons que formen part d’aquest treball.

El videoclip, dirigit per Dani Martínez de 7accents, ensenya el talent global que té l’artista tant a l’hora d’interpretar com de compondre les seves pròpies cançons. Igualment, els colors del clip remeten a les dues portades que s’han fet del disc (la vermella i la blava). A més, es presenta per primer cop la jove actriu Júlia Borges i els ballarins “Kousinz”.

El disc: “Un nou sentit”

“Un nou sentit” és un treball inclou 10 cançons d’estil eminentment pop, amb un segell molt personal, juvenil, fresc i eclèctic, d’influències molt variades que van des de l’indie fins a l’R&B. Les cançons, que giren al voltant de temes sentimentals, parlen d’aquells sentiments que moltes vegades només es poden explicar a través de la música.

El disc ha estat produït musicalment per Ramon Hernández de Margarett, i ha comptat amb la direcció i producció executiva de Carles Gómez dels Lexu’s a través del segell Crea Music.
Roger Argemí s’ha donat a conèixer al panorama musical a través de diferents covers que ha penjat a YouTube. La gran acollida d’aquestes versions fa que ara faci el salt al món de la música professional amb els seus propis temes.

A més, el disc físic en CD s’edita en dos formats diferents com a novetat diferenciadora i original. Amb els mateixos continguts, el públic podrà escollir a la botiga si vol la versió blava o la vermella.

Amb aquest disc, Roger Argemí vol donar “un nou sentit” a la música pop en català.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els Prats de Rei celebra el GroundUP Músic, organitzat per un famós artista veí del municipi amb 4 Grammys

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Prats de Rei l'edició virtual del GroundUP Music Festival, un esdeveniment organitzar pel músic multipremiat Michael League....

Mor el poeta igualadí Pius Morera als 78 anys

El poeta igualadí Pius Morera ha mort aquest divendres als 78 anys. Nascut el 5 de juliol de 1942, va guanyar l’Amadeu Oller de...

L’Anoia registra la pitjor campanya del cereal de l’última dècada

Campanya del cereal irregular a la Catalunya Central. Si bé a les zones més elevades la producció ha estat mitjana, al Pla de Bages...

L’Igualada Rigat no pot amb el Sarzana i cau a quarts de la WSE Cup

L’IHC RIGAT va caure eliminat divendres en els quarts de final de la WSE Cup i ja no es va poder classificar per les...

10 anys d’història d’uns populars, magnífics i generosos “Músics del Parc”

Va ser tot una delícia el passat dijous, 3 de juny, poder participar de l’últim concert d’aquest curs dels “Músics del Parc”, en un...
Compartir