Més d’un centenar de jugadores participen a l’OKEstiu

83

Jugadores i porteres d’Igualada, comarca i de la resta de la geografia catalana han gaudit molt de la primera edició de l’OkEstiu. Una nova activitat de l’Igualada Femení HCP que ha estat molt ben acollida i ha comptat amb prop de 120 inscripcions al llarg de les tres primeres setmanes de juliol.

A les tecnificacions s’hi han sumat, com a entrenadores, algunes de les millors jugadores del món del moment, com la igualadina Maria Díez ‘Peke’, també Anna Casarramona, Pati Miret, Marta Borràs i també la fins fa poc entrenadora i Directora Esportiva del club, Maria Fernández ‘Pulgui’, que es van sumar a l’Staff tècnic format per Marina Salanova, jugadores dels equips sèniors i organitzat i coordinat  per l’entrenador del club, Manel Cervera.

El club es mostra “satisfet i agraït per la confiança dipositada en l’activitat tot i la crisi que ha provocat la COVID-19 a tots els nivells. La responsabilitat ha estat màxima i així seguirem per a mantenir a ratlla aquest virus entre totes i tots. Ens hem d’adaptar al moment de la manera més responsable mantenint al màxim les activitats”, manifesta el president del club igualadí, Jordi Besa.

El club tanca ara “per vacances” i tornarà amb una altra activitat; l’OkStage. Es tracta duna nova activitat, a jornada complerta i on, durant tota la setmana del 17 al 21 d’agost, totes les jugadores i porteres del club i també d’altres conjunts, es prepararan per encarar amb les millors garanties físiques i tècniques una temporada que pel conjunt igualadí serà històrica, ja que retorna a la OkLiga, s’estrenarà en categories mixtes i inscriurà un tercer equip sènior. La il·lusió és màxima al club igualadí.