19.6 C
Igualada
Dissabte, 30 setembre 2023

L’Institut Pere Vives, premiat al Dia de la Cambra com a reconeixement a la seva trajectòria

Un article de

L’Institut Pere Vives, premiat al Dia de la Cambra com a reconeixement a la seva trajectòria
L

La Casa Llotja de Mar s’ha tornat a vestir de gala un any més per homenatjar les empreses que aquest any fan un aniversari emblemàtic (50, 75, 100, 125, 150, 175 i enguany fins als 200 anys) en el marc del tradicional Dia de la Cambra.

L’acte, que ja arriba a la seva vint-i-tresena edició va ser conduït per l’Espartac Peran, que va posar en relleu l’esforç i la dedicació del teixit empresarial per construir una Catalunya forta econòmicament. Durant el transcurs de la gala s’han lliurat els guardons commemoratius a un total de 118 empreses de la demarcació de Barcelona.

En aquesta ocasió les empreses amb més trajectòria són: la Facultat de Nàutica de Barcelona per la celebració dels seus 250 anys, l’Editorial Salvat i el Port de Barcelona amb 175 anys, el Col·legi de Metges de Barcelona pels 125 anys, els Laboratoris LETI i Danone pel seu centenari, i Càritas Diocesana de Barcelona i la Federació Catalana de Motociclisme pels 75 anys. Per la comarca de l’Anoia s’ha premiat a l’Institut Pere Vives Vich d’Igualada pels seus 50 anys de trajectòria empresarial.

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, va fer el discurs inaugural de l’acte i va felicitar a totes les empreses guardonades, tot elogiant la constància i l’esforç per haver arribat fins aquí, “el futur de l’economia depèn del fet que les noves generacions també tinguin aquest esperit dinàmic”. “Les empreses que avui esteu aquí van ser creades per persones visionàries, plenes de coratge i amb molta fe en el seu projecte. Per emprenedors que miraven amb perspectiva de futur, sense encongir-se davant les dificultats” ha explicat Canadell.

Canadell va emfatitzar durant la seva intervenció que “l’economia catalana és una de les economies més pròsperes. Una economia conformada per un teixit empresarial excepcional. Resilient, persistent i amb visió constructiva, tres valors que conformen l’ADN empresarial català”.

L’acte va ser presidit per la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, la igualadina Àngels Chacón, que en va fer la cloenda.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Portada | 📰Ja pots consultar la portada d'aquesta setmana de l'edició en paper de La Veu de l'Anoia👉https://ow.ly/ftZL50PQIpO

🏭 L’antiga fàbrica Depunt es convertirà en 12 habitatges cooperatius 👉https://ow.ly/tmNL50PQEjx

✏️"S’ha adjudicat el dret de superfície del solar i l’edifici, seguint les línies de l’avantprojecte presentat el passat juny".