L’IHC cau a les Comes amb el Vendrell (3-4)

5 de maig de 2013

vendrellIHC Blocat.- L’IHC s’ha quedat sense la possibilitat de sumar un punt com s’hauria merescut pel partit que els igualadins han fet davant del potent campió de copa. L’Igualada ha dominat la primera meitat, han arribat a anar per davant en el marcador amb un clar 2 a 0, però una errada defensiva a falta d’un minut pel descans li ha donta aire als visitants. A la segona part el Vendrell ha tingut una arrencada fulgurant i ha capgirat el marcador amb el 2 a 3. a partir d’aquí els partit s’ha tornat a reequilibrar i qualsevol dels 2 equips podria haver guanyat. Tots dos han encertat a pilota parada i els 3 punts han volat cap al sud. L’Igualada ha jugat 24 minuts molt bons. Amb alta circulació de bola, fluidesa al davant i un gran Elagi al darrere. Fruit d’això han vingut dos gols espectaculars. El primer una pala exterior de Baliu a l’escaire. I el segon una obra d’art de David Càceres, que ha fet un tunel amb suavitzant al seu marcador, ha entrat a l’area sol i ha clavat la bola a la creueta. Tot i domini arlequinat els visitants han demostrat prou polvora com per canviar el decorat en un tres i no res. No ha estat aixío perque l’Elagi ha tornat a ser una paret (ha fet totes les aturades del mostruari d’un porter d’hoquei, fins i tot les imposibles). Tot i això el Vendrell ha protestat per una bola que han considerat que havia entrat i els àrbitres Molina i Gomez no han donat. Semblava que l’1 a 2 seria ja inamobible quan Ferrer, que havia entrat de refresc, ha muntat una fotocopia del gol de Càceres i ha reduit diferències. L’1 a 2 ha donat arguments als visitants que han afrrencat molt forts la segona meitat i en 6 minuts han donat la volta al marcador (gols de Ferrer i X.Costa). Per enèssima vegada els igualadins havien de jugar a remuntar. ha semblat que podien amb una FD directa per 10 faltes d’equip transformada per Ton amb un detall de crack (esquerra-dreta-bola liftada, punxada suau, per sobre del porter). La llàstima és que el Vendrell també ha tingut la seva FD i Albesa amb una mica de sort (l’Elagi li ha aturat el primer remat però la bola li ha quedat darrera l’esquena) ha fet el 3 a 4, que els de Monclús ja no han pogut tornar a igualar tot i que han disposat de diverses oportunitats clares, sobre de tir exterior. també hauria pogut ampliar la diferència el Vendrell amb una targeta blava inexistent que ha rebut Casadevall a falta de 8 segons. L’Elagi ha rematat la seva gran actuació amb una última aturada magistral. A la fi l’IHC es queda sense el premi d’un punt merescut davant d’un grandíssim equip on s’hi nota la ma del mestre Cabestany. S’haurà de seguir esperant per trencar la sequera. Mentrestant el seugient objectiu serà la Champions. IGUALADA HC 3 (2/1)Elagi, Ton (2), Marçal, Pla i Vives, equip inicial. Pove, Càceres (1). Vera, Carles, Povedano. VENDRELL 4 (1/3) Molina, Barroso, Albesa (1), Selva i Costa (1), equip inicial, Aragonés, Ferrer (2), Rodriguez. GOLS: 1-0 Ton Baliu(m 11.46), 2-0 Càceres (m 15), 2-1 Ferrer 8m 23.49). SEGONA PART, 2-2 Ferrer (m 1.44), 2-3 X.Costa (m 6.14), 3-3 Ton Baliu FD (m 9.53), 3-4 Albesa FD (m 18.14). Foto: D. Figueras. Més informació a http://ihc.blog.cat