L’Igualada Rigat suma 1 punt que en podrien haver estat 3

21 de març de 2022

L’Igualada ha vist com se li escapaven 2 punts en els últims 5 minuts, després que s’havia aconseguit avançar amb un 1 a 3 que feia pensar en una èxit encara més important. Però el Lleida ha pressionat d’una manera ferotge i ha acabat forçant l’empat, que es pot considerar un resultat just pel que s’ha vist a l’11 de setembre. L’Igualada ha sabut competir i els llistat han tingut més oportunitats. Una de les claus del partit ha estat l’Elagi, que ha estat absolutament immens.

Els arlequinats s’han avançat amb un gol de Riba al minut 3 i mig en la segona acció d’una FD per blava a Vives. Ell mateix ha agafat el rebot i ha fet el 0 a 1. Tots dos equips podrien haver marcat amb dos llançaments de penal (un de Tomàs i l’altre de Marimon). El Lleida, però, ha pogut empatar al minut 9 i mig amb una pilota rematada al segon pal per Di Benedetto després d’una acció de contraatac local. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al descans.

A la segona l’IHC s’ha avançat amb una acció personal de Bernat Yeste que ha recuperat bola, ha sortit a la contra i ha superat al porter local amb un remat per sota el braç. Quedaven encara 17 minuts de partit. Els rigats els han sabut jugar fins a falta de 5 minuts, Riba ha repetit l’acció d’en Bernat. Recupera bola, encara al porter i marca pel primer pal. L’1 a 3 feia tenir esperances que la victòria era a l’abast. Però els locals han augmentat la intensitat dels seus atacs. I primer Jepi Selva i després Cañellas han aconseguit forçar l’empat. Ara els arlequinats hauran de centrar-se en el pròxim partit d’Ok LLiga, contra el Girona, diumenge a 2/4 de 9 del vespre a les Comes, en transmissió d’Esports 3.