L’Igualada Rigat cau a semifinals de la Lliga Catalana per un ajustat 3 a 2
L

4 de setembre de 2020

L’Igualada Rigat va caure aquest dijous contra el CE Noia per 3 a 2 i s’ha quedat un pas de jugar la final de la Lliga Catalana. Els igualadins van tenir l’empat ven a prop, amb una falta directe en l’últim minut de partit, però Roger Bars no va encertar el gol que hauria estat l’empat a tres i que hauria forçat la pròrroga.

Els arlequinats es van veure superats pels penedesencs durant la primera part i diverses intervencions d’Eladi Deitg van evitar que el resultat se n’anés més enllà del 2 a 0 amb què es va arribar al descans. La pressió del Noia no deixava atacar amb comoditat als igualadins, que no van tenir massa ocasions de marcar en aquest primer temps.

En la segona meitat els igualadins van sortir amb més decisió d’atacar la porteria rival i això es va traduir amb el 2 a 1, anotat per Roger Bars, aprofitant el rebot contra la tanca d’un xut llunyà del capità Ton Baliu. Minuts més tard, però, el Noia tornava a ampliar diferències, que l’ajudaven a jugar amb més tranquil·litat. Tot i això, els anoiencs van seguir remant per aconseguir com a mínim l’empat, i si van acostar. Primer amb el gol de Marc Palau que suposava el 3 a 2 i després amb una falta directe en l’últim minut que Roger Bars no va aconseguir transformar.

Així doncs, acabava l’aventura de la Lliga Catalana per l’Igualada Rigat, que competia després de cinc mesos sense fer-ho i aconseguia arribar a semifinals d’aquest primer torneig de pretemporada. La final de la Lliga Catalana enfrontarà, aquest dissabte, al CE Noia i al Barça, que es va imposar per 4 a 0 al Caldes.